GS Derneği'nde bayrak değişimi

GS Derneği'nde bayrak değişimi

GS Derneği'nde bayrak değişimi

Kdz.Ereğlide faliyet gösteren Kdz.Ereğli Galatasaray Taraftarları Derneğinin Yeni Başkanının Timur Şen olduğu öğrenildi.

Kdz. Ereğlide faliyet gösteren Kdz. Ereğli Galatasaray Taraftar Derneği, aldığı yönetim kurulu kararı ile Başkanlığa Timur Şeni getirdi. 2014den bugüne Kdz. Ereğli Galatasaray Taraftar Derneği başkanlık görevini sürdüren Cevdet Öztürk, siyasi bir partide aktif rol alması nedeniyle Kdz.Ereğli Galatasaray Taraftarları Dernek Yönetim Kurulu Başkanlığını bıraktı. 2014den bugüne Başkanlık görevini sürdüren Öztürkün Başkanlık görevini kendi kararı ile bırakarak görevine aktif olarak devam edeceği kaydedildi.Öte Yandan Kdz.Ereğli Taraftarları Derneği Yönetimi konu ile ilgili sosyal paylaşım sitesi aracılığıyla şu açıklamayı yaptı;

KAMUOYUNA | Siyaset hayatına atılan Sn. Cevdet ÖZTÜRK , GALATASARAYLILIK duruşu ve kulüp ilkeleri doğrultusunda Kdz.Ereğli Galatasaray Taraftarları Dernek Yönetim Kurulu Başkanlığını bırakarak aktif olarak yönetimde devam edip , Başkanlık görevine Yönetim Kurulu kararı ile Sn. Timur ŞEN seçilmiştir. Başkanımızın çatısı altında tüm yönetim kurulunun kenetlenerek , el ele hep birlikte GALATASARAY’ın ilke ve prensipleri doğrultusunda çıtayı daha yukarıları çıkartarak Kdz.Ereğlimizdeki taraftarlarımıza hizmet edileceğini beyan eder , yeni başkanımız Sn. Timur ŞEN ‘e görevinde muvaffakiyet diler , Sn. Cevdet ÖZTÜRK ‘e Başkanlık görevindeki emek ve gayretleri için teşekkür ederiz..

Kdz.Ereğli Galatasaray Taraftarları Dernek Yönetim Kurulu.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2018, 10:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER