HEDEF: 3 PUAN

SAKAT VE HASTA FUTBOLCU SAYISI ARTTI

HEDEF: 3 PUAN

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grupta mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyespor 26 Ocak Pazar günü saat 14.00’de Şehit vefa Karakurdu Stadı’nda konuk edeceği Beyköy maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grupta mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyespor hafta sonu sahasında konuk edeceği Beyköy Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Yenilenen kadrosu ile ikinci yarısının ilk maçında lider Kırıkkalespor’a 1-0 mağlup olan Kdz. Ereğli Belediyespor’da hedef Beyköy maçından 3 puanla ayrılarak seri galibiyetler elde etmek.

BEYKÖY MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

26 Ocak Pazar günü saat 14.00’de Şehit vefa Karakurdu Stadı’nda konuk edeceği Beyköy maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Atakan Gültekin nezaretinde sürdüren Kdz. Ereğli Belediyespor’da sakat ve hasta futbolcular dışında tüm futbolcular katıldı.

TUĞRUL VE VİJDAN SAKATLANDI

Kdz. Ereğli Belediyespor As Başkanı ve Genel Kaptan Sertan Kuzu, deplasmanda oynanan Kırıkkale maçında yaşanan sakatlıkların düşündürücü olduğunu belirterek “Ligin ikinci yarısında hafta sonu oynayacağımız Beyköy maçını kazanarak galibiyet serisine geçmek istiyoruz. Daha önce sakatlığı bulunan Emre Berkan Kahvecioğlu’nun tedavisi sürerken, Kırıkkale maçında da Kalecimiz Tuğrul ve Vijdan sakatlandı. Durumları ciddi. Sakatlıklarımız ve hastalıklar yüzünden kadro sıkıntısı çekiyoruz kaleci ve stoperlerimizin sakatlıklarının ciddi olması ve hasta oyuncularımızın çok olması nedeniyle sıkıntılı günler geçiriyoruz. Sakat oyuncularımızın yerine forma giyecek arkadaşlarımız da onların yokluğunu aratmayacak şekilde oynayacaktır. Hedefimiz hafta sonu maçı kazanarak galibiyet serisine geçmek.”dedi.

HASTA  FUTBOLCULAR

Hastalıkları süren Harun Akyel ve Mehmet Özen antrenmana katılmazken

KIRMIZI KART CEZALILARI

Kırmızı kart cezalısı olan ve üç maç ceza alan Serbay Aydın ve Kaan Yıldırım bu haftada kadroda yer alamayacak.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2020, 20:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kimse bu takımı bu hale sokanlar tekrar düzlüğe çıkarsınlar.
Kimse bu takımı bu hale sokanlar tekrar düzlüğe çıkarsınlar. - 4 yıl Önce

Zor günler ereğli belediye spor için

SIRADAKİ HABER