Hedef şampiyonluk

Hedef şampiyonluk

Hedef şampiyonluk
Alaplı Belediyespor Kulübü Başkanı Serdar Akyol, Zonguldak Süper Amatör Ligi hazırlıklarına geç başlamalarına rağmen çok iyi bir takım kurduklarını söyledi.
Akyol, yaptığı açıklamada, Zonguldak Süper Amatör Ligi’nin birinci haftasında Ereğli Akın Spor’u 4-0 yenerek ilk haftayı lider tamamladıklarını söyledi.
Liderliği bundan sonraki maçlarda sürdürmek istediklerini ifade eden Akyol, “Süper Amatör Ligi hazırlıklarına çok geç başladık. Birçok futbolcumuz Kulüpten ayrıldı. Takıma yeni arkadaşlarımız katıldı. Genç takımızdan birkaç futbolcuyu A takımıza kazandırarak lige hazırlandık. Genç arkadaşlarımızla yeni gelen arkadaşlarımızın kaynaşması çok çabuk oldu. Sezonun ilk maçında Ereğli Akın Spor’u farklı yenerek ilk haftayı lider kapattık. Bundan dolayı takımızı tebrik ediyorum. Ama önümüzde daha çok maç var. İnşallah tüm maçlarımızı centilmenlik içinde kazanarak ligi şampiyon olarak bitirmek istiyoruz. Önümüzdeki Pazar günü kendi sahamızda Çaycuma spor ile oynayacağız. Bu maça kazanarak liderliğimizi sürdürmek istiyoruz. Ben tüm taraftarlarımızı hafta sonu oynayacağımız Çaycumaspor maçına davet ediyorum” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2016, 13:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER