HEDEF SATRANÇTA İLK 5

HEDEF SATRANÇTA İLK 5
gundemeregli.com-Türkiye Satranç Milli Takım oyuncusu Serhan Berat Özdemir,(10)  Karadağ’da düzenlenecek olan Avrupa yaş gurupları satranç şampiyonası öncesi Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç’ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Malğaç, Alaplı’dan Türkiye Satranç Milli takımında 2 sporcunun olduğunu söyledi.

Alaplı’da satranç sporunu geliştirmek ve gençlerimize sevdirmek için kulüp kurduklarını ifade eden Malğaç, şöyle konuştu;

“Bu yıl Antalya’da gerçekleştirilen Türkiye şampiyonasında Milli takıma seçilen 2 sporcudan bir tanesi Serhan Berat Özdemir’di. Kendisi iyi çalışarak Milli takıma kadar yükseldi. Karadağ’da düzenlenecek olan Avrupa yaş gurupları satranç şampiyonasına katılarak ülkemizi ve İlçemizi orada temsil edecek.10 yaş kategorisinde farklı ülkelerden 125 sporcuyla mücadele edecek. İnşallah şampiyonasında ülkemiz ve İlçemiz adına bir madalya bekliyoruz. Sporcularımızın desteklenmesi Milli Takıma kadar çıkmalarında vesile olan ve onların destekleyen esnaflarımıza teşekkür ediyoruz. Alaplı aktif spor kulübü adı altında satranç kulübümüzde Türkiye şampiyonasında başarı elde ederek Türkiye kulüpler şampiyonasında 56 takım arasında 7 olarak 2 lige çıkmıştı. Bir İlçe takımının böyle büyük bir başarı yakalaması çok önemli olduğunu düşünüyorum. Tüm sporcularımıza başarılar diliyoruz.”

Serhan Berat Özdemir,de , “Milli takımda olduğum için çok mutluyum. Karadağ’da düzenlenecek Avrupa şampiyonasında ilk 5’e girmeyi hedefliyorum. Bunu için çok çalıştım. İlk maçım 29 Eylül Pazar günü yapacağım.” dedi.

Serhan Berat Özdemir Kdz. Ereğli Yıldırım Koleji 5.sınıf öğrencisi Alaplı Aktif Spor Kulübü Satranç takımı sporcusu birçok Türkiye ve il ve ilçe derecesi var



Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2013, 08:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER