Hedefimiz ligde kalıcı olarak, şampiyon olmak

Hedefimiz ligde kalıcı olarak, şampiyon olmak

Hedefimiz ligde kalıcı olarak, şampiyon olmak

Süper Amatör Lig takımı Polis Gücüspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında transfer çalışmalarına devam ediyor…Polis Gücüspor, Capeti Merkez Atölyespor’un, 18 yaşında ki stoper oyuncusu Ömer Döngel, 22 yaşında ki genç orta saha oyuncusu Satılmış Baş ve 23 yaşında ki orta saha oyuncusu Onur Akdeniz’i transfer etti.

Geçtiğimiz sezon Birinci Amatör Küme Play- Off şampiyonu olarak Süper Amatör Ligine yükselme başarısı gösteren Polis Gücüspor, yeni sezon hazırlıklarını teknik patron Sinan Kılıç yönetiminde sürdürüyor.  Süper Amatör Ligine iddialı bir kadro ile şampiyonluk parolasıyla girmeyi hedefleyen Polis Gücüspor, transfer çalışmalarına da devam ediyor.

Polis Gücüspor, Süper Amatör Ligi takımlarından Capeti Merkez Atölyespor’un, 18 yaşında ki stoper oyuncusu Ömer Döngel, 22 yaşında ki genç orta saha oyuncusu Satılmış Baş ve 23 yaşında ki orta saha oyuncusu Onur Akdeniz’i transfer ederek kadrosunu güçlendirdi.

“Hedefimiz ligde kalıcı olarak, şampiyon olmak”

Polis Gücüspor’un teknik patronu Sinan Kılıç, yeni sezon hazırlıklarının devam ettiğini söyleyerek, “Yeni sezon hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. Hedefimiz öncelikle ligde kalıcı olmak ardından da şampiyon olarak Bölgesel Amatör Ligine yükselmek. Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda yönetimimiz elinden gelen desteği verecek.  Bizlere sahip çıkan ve gereken desteği veren yönetimimize teşekkür ediyoruz. Takım olarak bu sezonda elimizden gelenin en iyisini yaparak iyi bir futbol ortaya koymaya çalışacağız ”dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2017, 10:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER