HEM RÖVANŞI ALDI, HEM LİDERLİĞİ KORUDU…

HEM RÖVANŞI ALDI, HEM LİDERLİĞİ KORUDU…

gundemeregli.com-
U-15 Gençlik Gelişim Erkekler Futbol Takımları Zonguldak İl Şampiyonası’nda mücadele eden Ereğli Belediyespor U-15 Erkek Futbol Takımı, ligin 7. Haftası’nda karşılaştığı Zonguldak Taşkömürüspor’u 1-0 yenerek hem liderliğini sürdürdü hem de kendisine tek mağlubiyeti tattıran rakibinden rövanşı aldı.CumartesigünüKozlu Şehir Stadı´nda oynanan ve saat12.00’de başlayan mücadelede zorlu rakibi karşısında maçın başlarından itibaren etkili bir oyun ortaya koyan Belediyespor , bu yarıda önemli pozisyonlar üretti.18.dakikadaYiğithan Yüksel’in uzaktan kullandığı frikikte sert şutuTaşkömürüsporüst direğinden dönerken, 26.dakikada golü buldu. Rakip yarı sahanın ortalarında bir noktada topla buluşanHasan Demirdöğer’in muhteşem şutunda kalenin üst direğine de çarpan top filelerle kucaklaştı ve Ereğli belediyespor 1-0öne geçti.
İlk yarısıHasan’ın attığı şık golle1-0sona eren karşılaşmanın 2.yarısında rakipTaşkömürüsporbaskılı bir futbol ortaya koydu. Rakip ataklarına bir de esen sert rüzgar katkı verince zor anlar yaşayan Belediyespor rakip forvetlere gol imkanı vermezken kaleciSeçkin Tomakinkritik kurtarışlarıyla maça damga vurdu.
Bu galibiyetle 7.haftası tamamlanan ligde puanını18’e yükselten Belediyepsor, 2.sırada bulunanTaşkömürüsporile arasındaki puan farkını5’e yükseltti.
Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2013, 11:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER