HEPİNİZ FARKLI YETENEKLERE SAHİPSİNİZ,HEPİNİZİ KUTLUYORUM

Ereğli Belediyespor Genç Kızlar Futbol Takımı, Türkiye Şampiyonası ikinci tur maçları için Ankara hareket etmeden önce, Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti

HEPİNİZ FARKLI YETENEKLERE SAHİPSİNİZ,HEPİNİZİ KUTLUYORUM
gundemeregli.com-Ereğli Belediyespor Genç Kızlar Futbol Takımı, Türkiye Şampiyonası ikinci tur maçları için Ankara hareket etmeden önce, Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti. Takımın dünkü son idmanına da katılan Uysal, yarı finaline kalma mücadelesi verecek oyunculara bir kez daha başarılar diledi.

Genç Kızlar Türkiye Şampiyonasında son 16 takım arasına kalan Kdz. Ereğli Belediyespor, 2 tur ilk maçını yarın Kayseri Gençlerbirliği ile Ankara’da oynayacak. Ereğli Belediyespor kafilesi başkente harekette önce Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti.

Ereğli Belediyespor 2. Başkanı Ayhan Atay’ında bulunduğu ziyarette Uysal, Antrenör Necat Bakan, Yardımcı Antrenör Sertan Kuzu, Yönetici Funda Aktay ve oyuncularla bir süre sohbet etti.

Başkan Uysal, dün katıldığı idmandaki izlenimlerini oyuncular ile paylaşırken, “Hepiniz farklı yeteneklere sahipsiniz. Sizleri bugüne kadar elde ettiğiniz başarılardan dolayı kutluyorum. Son 16 takım arasına kalmanızın ardından Ankara’da yeni bir başarıya daha imza atarak son 4 takım arasına kalacağınıza ve bundan sonraki futbol yaşamınızda da çok iyi noktalara geleceğinize inanıyorum. Size başarılar diliyor, ayrıca sizlerin bu başarıları elde etmenizin asıl mimarı ailelerinizi de kutluyorum. ”dedi.

Kdz.Ereğli Belediyespor yarın oynayacağı Kayseri Gençlerbirliğ maçını kazanılması halinde, 1207 Antalya – Kireçburnuspor maçının galibi ile 2. tur final maçına çıkacak. Eflatun beyazlılar 2 maçı da kazanması halinde adını, son 4 takım arasına yazdırıp, Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası yarı finaline katılma hakkı elde edecek.

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2014, 16:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER