HERKES SAĞLIĞI İÇİN EVDE KALSIN

HERKES SAĞLIĞI İÇİN EVDE KALSIN

HERKES SAĞLIĞI İÇİN EVDE KALSIN

Zonguldak Kömürspor golcü oyuncusu Gürkan Öztürk, açıklamalarda bulundu
Zonguldak Kömürspor'un deneyimli forvet oyuncusu Gürkan Öztürk, korona virüs nedeniyle kendisininde Zonguldak'ta evden dışarı çıkmadığını söyleyerek, antrenmanlarını evde devam ettiğini ve herkesin sağlığı için evde kalmaı gerektiğini söyledi. 
''Evden dışarı çıkmıyorum''
Zonguldak Kömürspor'un tecrüebli forvet oyuncusu Gürkan Öztürk, ''Ülkemizi etkisi altına alan korona virüs nedeniyle spor müsabakaları iptal edildi. Bizlerde antrenmanlarımızı evimizde devam ediyoruz. Evden dışarı çıkmıyoruz. İnşallah devletimiz bunun üstesinden gelecektir. Herkes sağlığı için evde kalsın. Bende sizler gibi Zonguldakta evimdeyim. İnşallah kısa süre de bu durumu atlatacağız.
''Liglerin ne zaman başlayacağı belli değil''
Liglerin ne zaman başlayacağını bilmediklerini ifade eden Öztürk, ''Liglerin ne zaman başlayacağı belli değil. Ama sanırım Mayıs ayıona doğru başlar diye düşünüyorum. O zamana kadar bizlerde antrenmanlarımızı evimizde devam edeceğiz. Korona virüsü Türk futbolunu da etkiledi. Görüyorsunuz ilk olarak Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim ve son olarak da Fenerbahçe'de çıkmış sanırım. Hepsine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Bizlerde sağlığımıza dikkat etmeliyiz''dedi. 
 

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2020, 13:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER