İDDİALAR GERÇEĞİ YANSITMAMAKTADIR

İDDİALAR GERÇEĞİ YANSITMAMAKTADIR
gundemeregli.com-Zonguldak Kömürspor Yönetim Kurulu Başkanı M. Salih Demir, gelişmeler ve basında çıkan iddialarla ilgili açıklama yaptı.
Zonguldak Kömürspor Yönetim Kurulu Başkanı M. Salih Demir, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
“Zonguldak Kömürspor’u Türk futbol camiasında layık olduğu yere taşıyarak, gerek Zonguldak’ta, gerekse şehir dışı ve yurt dışında yaşayan hemşerilerimizi spor heyecanı etrafında bütünleştirmek amacıyla iki sezon önce göreve başladığımız malumunuzdur. Yönetim olarak iki sezon boyunca; maddi kaynaklarımızı seferber etmenin yanı sıra, mesaimizi ve ilişkilerimizi de sonuna kadar kullanarak koyduğumuz hedefe ulaşmak yolunda iyi niyetli ve özverili bir çalışmanın içinde olduk. Bu süreçte; stadyumlara gelerek sonuna kadar yanımızda olan taraftarımızın, olumlu tutumlarıyla manevi desteğini esirgemeyen hemşerilerimizin ilgisini görmek onuruna eriştik. Tesisleşme, Kurumsallaşma ve camiayı toparlama konusunda önemli mesafeler almamıza rağmen, sürdürülebilir ekonomik kaynak yaratma konusunda gelişme kaydedilemediği ortadadır. Kulüp giderlerinin neredeyse tamamını cepten karşılayan Yönetim Kurulumuzun ağırlığının madencilik sektöründen olması ve bu sektörün de tarihinin en ağır krizlerinden biriyle karşı karşıya bulunması, ekonomik olarak tıkanma noktasına gelmemize sebep olmuştur. Bu şartlarda mevcut yönetim ve güncel imkânlarla yeni sezonda beklentileri karşılayacak bir takım oluşturmamız olanaksızdır. İki yıldır gururla taşımaya gayret ettiğimiz bu onurlu bayrağı devralmak isteyen değerli hemşerilerimizin her konuda önünü açmayı, oluşmuş fiziki ve kurumsal alt yapıyı aktarmayı ve manevi desteğimizi sürdürmeyi taahhüt ediyoruz. Futbol sezon takvimi hesaba katıldığında; Zonguldaklılar olarak çözüm yaratmak konusunda vaktimizin kısıtlı olduğunu hatırlatıyor, sorumluluk almak noktasında olan tüm çevreleri göreve davet ediyoruz.”
“VALİ İLE İLGİLİ İDDİALAR GERÇEĞİ YANSITMAMAKTADIR”
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı M. Salih Demir, yerel basında çıkan haberlerle ilgili açıklamada bulunarak kamuoyuna yansıtılan bilgilerin doğru olmadığını, söz konusu haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Başkan Demir, “Bugün yerel basında çıkan Zonguldak Kömürspor için Vali Erol Ayyıldız’dan destek istendiği ve desteğin verilmediği yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Ne ben ne de ağabeyim Erdoğan Demir Sayın Valimizle destek konusunda bir görüşme yapmadık. Sayın Valimiz geçen sezon Zonguldak Kömürspor için elinden geleni yapmıştır. Geçen sene gruptan çıkamayışımızın sebepleri bellidir” dedi.
Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2013, 13:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER