İlk olarak yönetim kurulu le başladı

Kdz Ereğli 2. Amatör Kümede şampiyon olarak 1. Amatör Kümeye yükselen Zonguldak Ereğli Spor Kulübü çalışmalarına ilk olarak Yönetim Kurulu ile başladı.

İlk olarak yönetim kurulu le başladı

Kdz Ereğli 2. Amatör Kümede şampiyon olarak 1. Amatör Kümeye yükselen Zonguldak Ereğli Spor Kulübü çalışmalarına ilk olarak Yönetim Kurulu ile başladı.

2015-2016 futbol sezonunda Kdz. Ereğli 1. Amatör Kümede mücadele edecek olan Zonguldak Ereğli Spor Kulübü üye çalışmalarına hız verdi. Üye sayısını yükselterek önümüzdeki süreçte çok farklı mozaiklerden oluşan bir yönetim anlayışına hazırlanan kulüp, Kdz. Ereğli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Haydar Üzülmez’i kulübe üyelik başvurusunu aldı.

Kdz. Ereğli Gençlik Merkezinde Zonguldak Ereğli Spor Kulübü Başkanı Kaan Kocaman ile bir araya gelen Gençlik ve İlçe Spor Müdürü Haydar Üzülmez ‘Zonguldak Ereğli Spor’daki hizmet aşkı gerçekten insanları cezbediyor. Gençliğe ve gençlere hizmet eden anlayışının her zaman yanında olduk. Bu kapsamda Zonguldak Ereğli Spor’un çalışmalarına destek vermek ve Ereğli’mizde gençleri spor alanlarına daha fazla çekebilmek için yapılan her çalışmada yer alırım. Sevgili başkanımız bizleri hem üyesi hem de yönetimine uygun görmüş. Bizde mutluluk duyduk. Kendisine bu ince düşüncesi için teşekkür ettim. Burada amaç sadece bir kulüpte hizmet etmek değil. Bütün kulüplerin zaten yöneticisi gibi hizmet etmeye çalışıyoruz. İsmimizin bir yerlerde yazmasının çokta bir önemi olmadığı aşikârdır. Zonguldak Ereğli Spor gibi çalışma yoğunluğu bulunan bir kulüpte olmak şahsımı ayrıca mutlu etmiştir’ dedi.

Görüşmenin ardından Kdz. Ereğli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Haydar Üzülmez kulübün üyelik formunu doldurarak ‘hepimiz için hayırlısı olsun’ dedi.

Zonguldak Ereğli Spor Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Kocaman ise ‘önümüzdeki süreçte çok daha farklı isimler ile bu yolda yürüyeceğiz. Gerek yönetim kurulumuz gerekse aramıza katılacak olan yeni transferlerimiz ile amacımızın gençliğe hizmetten başka bir şey olmadığını her zaman olduğu gibi yine göstereceğiz. Yüce Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri utandırmasın. Herşeyden önce Rabbimize sığındık’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2015, 07:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER