Kampanyaya katılım çağrısı…

“8071’e ‘zkömürspor‘ yazıp mesaj at, gelen mesaja ‘Evet’ yaz, gönderip Zonguldak Kömürspor’a sahip çık.

Kampanyaya katılım çağrısı…

“8071’e ‘zkömürspor‘ yazıp mesaj at, gelen mesaja ‘Evet’ yaz, gönderip Zonguldak Kömürspor’a sahip çık.

Spor Toto 3. Ligde mücadele eden ve 2. Lige çıkabilme yolunda Play-Off’a kalarak önemli bir adım atan Zonguldak Kömürspor’a destek arayışları devam ediyor.

Saha çevresi reklam ve takvim kampanyalarıyla kulübe önemli katkılar sağlandığını söyleyen Zonguldak Kömürspor Başkanı Av. Süleyman Caner, sms kampanyasının yaklaşık bir senedir devam etmesine rağmen katılımcı sayısında 500 kişiyi geçemediklerini vurguladı. Başkan Caner, 8071’e ‘zkömürspor‘ yazılıp mesaj atarak ayda 5 TL. katkıda bulunulabileceği, bunun 4 TL’sinin kulübe kalacağı, kampanyaya katılanların istedikleri zaman 8071’e ‘iptal’ yazıp atmaları durumunda kesintinin olmayacağını vurguladı.

Başkan Caner, bu kampanyanın bir senedir devam ettiğini ancak çoğalma yerine azalma olduğunu belirterek, “Kulübümüze yardım kampanyası devam etmektedir. Özellikle tüm halkımızdan sms kampanyamıza destek vermelerini rica ediyorum. 8071’e ‘zkömürspor‘ yazılıp mesaj atarak ayda 5 TL. katkıda bulunulabilir. Bunun 4 TL’si kulübe kalacak. Kampanyaya katılanlar istedikleri zaman 8071’e ‘iptal’ yazıp atmaları durumunda kesinti kalkıp kampanyadan çıkabileceklerdir. Birer kere bile atılsa 2. Lig yolunda büyük mücadele sergileyen takımımıza önemli katkı olacaktır. Bu kampanyaya destek verilmesini rica ediyoruz. Aynı Mithatpaşa Tünelinde olduğu gibi bunda da birlikteliği sağlamak ve Zonguldak’ın bir değerine sahip çıkılmasını diliyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2015, 10:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER