Karabükspor ve Z.E.S. kardeşliği

Karadeniz Ereğli 1. Amatör Küme takımlarından Zonguldak Ereğli Spor PTT 1.Lig takımlarından Kardemir Karabükspor’un genç takımını misafir etti.

Karabükspor ve Z.E.S. kardeşliği


Karadeniz Ereğli1. Amatör Küme takımlarından Zonguldak Ereğli Spor PTT 1.Lig takımlarındanKardemir Karabükspor’un genç takımını misafir etti.

EreğliBeyçayırı Sahasında oynanan müsabakayı çok sayıda taraftar takip etti. KardemirKarabükspor U-19 ve U-21 karması ile sahaya çıktı. Karşılaşma KardemirKarabükspor’un 5-0 üstünlüğü ile son bulmuş olsa da her iki takımınbirbirlerine gösterdikleri sportmence tutum izleyenler tarafından takdiredildi.

Karşılaşmasonunda açıklama yapan Kardemir Karabükspor U-19 Takımı Sorumlusu Ümit Kansızoğlu‘biz geçtiğimiz yıl U-17 takımımız ile Ereğli’ye geldik. Zonguldak Ereğli Sporgüvendiğimiz ve kalitesini bildiğimiz bir takım. Geçen yılda bu yılda bizleriçok güzel şekilde ağırladılar. Zonguldak Ereğli Spor’un gerek yönetim bazındagerekse teknik kadromuz bazında bizde yeri ayrıdır. Zonguldak Ereğli Spor’abaşarılar diler her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek isterim’ dedi.

Zonguldak EreğliSpor U-19 takımı Sorumlusu Namık Küçük ise ‘takım olarak skora yönelik değil,bireysel becerilerin sergilendiği bir oyun anlayışı ile sahaya çıktık. Zira KardemirKarabükspor gibi Batı Karadenizin güzide takımı oyuncularımızı da görmek istemişkengençlerin bu fırsatı değerlendirmelerini istedik. Ereğli U-19 Ligindeşampiyonluğu hedefliyoruz.’ dedi.

Diğer yandanKaradeniz Ereğli Belediyespor ve Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan ATAY iseZonguldak Ereğli Spor’u yalnız bırakmadı. Kardemir Karabükspor heyetinehoşgeldiniz diyerek misafirperverlik örneği gösteren Ayhan Atay ‘ZonguldakEreğli Spor ve diğer tüm takımların her zaman yanındayız. Onların misafirleribizlerin misafiri sayılır. Zonguldak Ereğli Spor yaptığı çalışmalar ile sadeceamatör bir futbol takımı olarak sınırlı kalmadıklarınıprofesyonel düşündüklerini ortaya koyuyor. Her iki takımı da kutluyorum. Skorundeğil, dostluğun kazandığı bir maç diyebiliriz’ dedi.

Karşılaşmayıizleyenler arasında yer alan Kdz Ereğli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe MüdürüHaydar Üzülmez’de ‘amatör spor kulüplerin yaptıkları tüm etkinliklere fırsatbuldukça katılmaya çalışıyorum. Zonguldak Ereğli Spor bölgemizin en renklitakımları arasında yer alıyor. Ağırladığı takımlarla Ereğli’mizin reklamına dakatkı sağlıyor’ dedi.

Maç sonundaher iki takım birlikte yemek yedikten sonra hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2016, 06:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER