Karabük'ten Kartal'a geçit yok!

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Kardemir Karabükspor sahasında Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Mücadele Karabükspor'un 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Karabük'ten Kartal'a geçit yok!

Spor Toto Süper Ligin 20. Haftasında Kardemir Karabükspor, lider Beşiktaşı 2-1 mağlup ederek Ligdeki 8. Galibiyetini aldı.

50. dakikada Ceyhunun pasında ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Ermin Zecin vuruşunda top ağlara gitti. 1-0
74. dakikada Latovlevicinin sağ kanatan kullandığı serbest vuruşta arka direkte Gamanın kafayla aşırdığı topu sağ katta Seleznyov kafa vuruşu ile ağlara gönderdi. 2-0
87. dakikada Atiba Hutchinsonın pasında ceza sahası içinde topla buluşan Aboubakar kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 2-1

Kardemir Karabükspor bu sonuçla puanını 27ye çıkardı. Ev sahibi ekip, maç boyunca tribünlerden yoğun destek bulurken, Karabüksporlu taraftarlar maç sonu da büyük coşku yaşadı.

Tudor: Müthiş bir galibiyet aldık
 
Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Beşiktaş’ı ağırlayan Kardemir Karabükspor 2-1’lik skorla galip olurken maç sonrası Teknik Direktör Igor Tudor, ”Çok iyi bir galibiyet aldık” dedi.
Maçın ardından açıklama yapan Teknik Direktör Igor Tudor, büyük bir takıma karşı iyi bir galibiyet aldıklarını belirterek, “Antrenmanlarda oyunculardan, arkadaşlarımdan istediğim şeyleri göz önüne alırsak belki zor bir hoca olabilirim. Ama neticesini görüyorsunuz. Dolayısıyla çok önemli bir galibiyet, çok mutluyum” diye konuştu.
İsminin büyük takımlarla anıldığı, özellikle Galatasaray ile anılmasıyla ilgili soruya ise Tudor, “Daha öncede birkaç kez söylediğim şeyi tekrarlayacağım. Ben şu an burada hocayım, Karabüksporun hocasıyım. Bana bu fırsatı verdikleri için Türkiye Süper Liginde hoca olma fırsatı verdikleri için öncelikle teşekkür ederim. Ben anı yaşayan birisiyim. Bu an gerçekten iyi bir şeyler yaparsanız önümüzdeki yıllarda da zaten sizi bu başarılar bir yere getirecektir. Ama şu an Karabükspor odaklıyım” ifadesinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2017, 09:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER