Kavga Nedeniyle Amatör Maç Tamamlanamadı

Süper Amatör Lig maçında dakikalar 82’yi gösterdiğinde iki takım futbolcuları birbirine girdi

Kavga Nedeniyle Amatör Maç Tamamlanamadı

SÜPER Amatör Ligde Kozlu Belediyespor ile Bayatspor arasında oynanan 7’nci hafta maçı, 82’nci dakikada çıkan olaylar nedeniyle tamamlanamadı.

Kozlu İlçe Stadı’nda Ali Rıza Öztürk, Sinan Günaydın ve Onur Karakurt hakem 3’lüsünün görev yaptığı maçta konuk Bayatspor, 17’nci dakikada Oktay’ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. Kozlu Belediyespor, 27’nci dakikada Kutay Kutoğlu’nun attığı golle skoru 1-0 yaptı. Maçta ilk 45 dakika böyle bitti. Kozlu Belediyespor, 74’üncü dakikada Muhammet’in golüyle farkı 2’ye çıkardı. 2-0’dan sonra maçta futbolcular arasında tansiyon yükseldi. Bayatspor, 81’inci dakikada rakibine sert giren Rıfat ve peşine de Bilal’in kırmızı kart görmesiyle sahada 8 kişi kaldı.

Kırmızı kartlarla birlikte saha biran da savaş alanına döndü. İki takım futbolcularının tekme-yumruk birbirine girdiği kavga uzun süre devam etti. Tüm uyarılara rağmen kavgaya devam eden futbolcuları polis, antrenör ve yöneticiler güçlükle ayırdı. Bu sırada soyunma odasına giren maçın hakemi Ali Rıza Öztürk, ev sahibi Kozlu Belediyespor’dan Kutay, Batuhan ve Samet, konuk Bayatspor’dan da Servet ile Barış’a kırmızı kart gösterdiğini tebliğ etti. Bayatspor, 6 kişi kaldığı için 3-0 hükmen mağlup oldu.

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2017, 16:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER