Kdz Ereğli Galatasaraylı Taraftarları Derneği iftarda bir araya geldi

Kdz Ereğli Galatasaraylı Taraftarları Derneği tarafından geleneksel İftar programı düzenlendi.

Kdz Ereğli Galatasaraylı Taraftarları Derneği iftarda  bir araya geldi



Kdz Ereğli Galatasaraylı Taraftarları Derneği tarafından geleneksel İftar programı düzenlendi.

Gülüç Büyük Anadolu Otelde Geleneksel İftar Programına, Kdz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ,Kdz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik, Kdz Ereğli Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Serdar Özbek, Kdz.Ereğli Trabzonspor Klubü Dernek Başkanı Sadık Mercan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Yığılca Galatasaray Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyesi Ayhan Atay ve çok sayıda taraftar katıldı.İftar yemeğinin ardından konuşan Kdz Ereğli Galatasaraylı Taraftarları Derneği Başkanı Cevdet Öztürk iftar programına katılan herkese teşekkür ederek başladığı konuşmasında şunları söyledi: “Tam bir yıl önce yine Ramazan ayında Sarı Kırmızı hareket sloganıyla bir iftar programı ile çıktığımız bu yolda bir seneyi atlattık. Çok şükür bu dönemde iyisi ile kötüsü ile iyi şeyler yapmaya çalıştığımızı düşünüyorum. Bu dönemde bize destek olan tüm taraftarlarımıza tekrardan teşekkür ediyorum “dedi.

ÖZTÜRK,15 GÜN SONRA OLAĞAN GENEL KURULA GİDİYORUZ

Diğer yandan, 15 Gün sonra Seçimli ve olağanüstü genel kurulunun gerçekleştirileceğini belirten Öztürk, tüm üyeleri davet etti.

Kdz. Ereğli’de faaliyet gösteren tüm Taraftar Dernekleri Yönetim Kurulu olarak kendi aralarında renklerin kardeşliği diyerek yola çıktıklarını dile getiren Öztürk şunları söyledi: “Bundan sonra Kdz. Ereğli’de inşallah en üst seviyede olması en büyük dileğimiz, biz olalım veya olmayalım, kim yönetim kuruluna gelirse biz yanında olacağız. İnşallah bu birliktelik sonuna kadar devam eder.”dedi.

GECE  YAPILAN ÇEKİLİŞLE SONA ERDİ
 
İlçede faaliyet gösteren diğer taraftar dernek başkanları da birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından gerçekleştirilen Semazen gösterisi izleyenleri adeta büyüledi. Gecenin sonunda yapılan çekilişte Wesley Sneijder imzalı forma Kdz Ereğli Trabzonsporlular Derneği Başkanı Sadık Mercan’a çıkarken, Gece gerçekleştirilen çekiliş ile sona erdi.
Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2015, 08:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER