Kdz.Ereğli Galatasaray Taraftar Derneği´nden çoşkulu şampiyonluk kutlaması

Karadeniz Ereğli Galatasaray Taraftarları Derneği Midilli Park’ta şampiyonluk kahvaltısında bir araya geldi. Gerçekleştirilen şampiyonluk kahvaltısında bir araya gelen Galatasaraylı taraftarlar, şampiyonluğu tezahuratlar ve meşalelerle çoşkuyla kutladı.

Kdz.Ereğli Galatasaray Taraftar Derneği´nden çoşkulu şampiyonluk kutlaması


Karadeniz Ereğli Galatasaray Taraftarları Derneği Midilli Park’ta şampiyonluk kahvaltısında bir araya geldi. Gerçekleştirilenşampiyonluk kahvaltısında bir araya gelen Galatasaraylı taraftarlar, şampiyonluğu tezahuratlar ve meşalelerle çoşkuyla kutladı.

Kdz Ereğli Galatasaray TaraftarlarıDerneği Başkanı Cevdet Öztürk, kahvaltıda yaptığı konuşmada;” Kdz EreğliGalatasaray Taraftarları Derneği olarak şampiyonluk kahvaltısındataraftarlarımızla bir araya geldik. Farklı ve daha geniş kitlelerleşampiyonluğu kutlamak adına bir kahvaltı organizasyonu yaptık. GalatasarayBayrağını ve çıtasını daha yükseğe taşıma adına , daha nice şampiyonlujklarıyakalamk adına düzenlediğimiz kahvaltıya katılan taraftarlarımıza teşekkürediyorum. 4 yıldızlı Galatasarayımızın adını daha da yükseltmek için her zamanelimizden geleni yapacağız. Biz Galatasaraylılar, iki renge aşığız Sarı ve Kırmızı, tüm bu renklere aşık olanları bu camiaya bu bayrak altında olmaya davetediyoruz, biz birlikte varız birlikte güçlüyüz”

Gerçekleştirilen kahvaltıya CHP Zonguldak Milletvekili adayı Ünal Demirtaş, Kdz. Ereğli’dekiFenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurul Üyeleri, Şubesi, FB Taraftarlar Derneği, BeşiktaşlılarDerneği, Trabzonsporlular Derneği, iş adamı Celal Bozkuş, Galatasaraylılar Voleybol Takımı oyuncularından Onurcan Çakır’ınyanı sıra Metin Oktay dönemi futbolcularındanYıldırım Ayral’da katılarak şampiyonluğa renk kattılar.

CHP Milletvekili adayı ve FB taraftarıolan Ünal Demirtaş kahvaltıdaGalatasaray forması giyerek,taraftarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.


Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2015, 13:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER