KDZ.EREĞLİ GALATASARAY TARAFTARLARI DERNEĞİ GELENEKSEL İFTARINDA BULUŞUYOR

Kdz.Ereğli Galatasaray Taraftarları Derneği her yıl düzenlediği geleneksel iftarını 22 Temmuz Salı günü Polis Evinde gerçekleştireceğini belirtti.

KDZ.EREĞLİ GALATASARAY TARAFTARLARI DERNEĞİ GELENEKSEL İFTARINDA BULUŞUYOR

gundemeregli.com-Kdz.Ereğli Galatasaray Taraftarları Derneği her yıl düzenlediği geleneksel iftarını 22 Temmuz Salı günü Polis Evinde gerçekleştireceğini belirtti .


Dernekten yapılan açıklama da şu ifadelere yer verildi;


´´Dernek Eski başkanı Özgür Barış 5 yıldır sürdürdüğü başkanlık görevini ailevi sağlık problemlerinden dolayı istifası ile 14 temmuz 2014 tarihi ile yönetim kurulu kararıyla yönetim kurulu üyemiz ve yeni başkanımız Sayın Cevdet Öztürk´e devretmiş bulunmaktadır.

Yeni bir oluşum içinde bulunan derneğimiz yeni bir sarı kırmızı kıvılcımla birlikte bölgemizde sarı kırmızı bir ayaklanma ile birlik beraberlik için eski yönetim kurulu üyelerimiz ve yeni yönetim kurulu üyelerimiz ve değerli üyelerimizle birlikte 22 Temmuz 2014 salı günü Kdz.Ereğli Polis Evi ´nde gerçekleştirilecek olan geleneksel iftar davetimize bütün sarı kırmızı renge gönül vermiş taraftarlarımızı bekliyoruz. ´´


ASLOLAN GALATASARAY diyerek İftar organizasyonumuz sebebiyle davetimizle ilçemize GSSTORE tırımız gelecektir.” ifadeleri kullanıldı.


Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2014, 13:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER