Kepez Çaylıoğluspor moral buldu

Kepez Çaylıoğluspor moral buldu

Kepez Çaylıoğluspor moral buldu

Zonguldak Süper Amatör Küme’de mücadele eden Kepez Çaylıoğluspor bu gün Beyçayırı stadında karşılaştığı Işıkspor’u 3-0 gibi net bir skorla yenerek büyük bir moral buldu.

Kdz. Ereğli’yi Zonguldak Süper Amatör Küme’de temsil eden Kepez Çaylıoğluspor Beyçayırı Stadı’nda Işık spor ile karşılaştı. İlk yarısı ortada geçen karşılaşmanın ikinci yarısında üst üste ataklar geliştiren Kepez Çaylıoğluspor 76. Dakikada Ertuğrul’un serbest vuruştan attığı golle 1-0 öne geçti. Golün ardından ard arda ataklar geliştiren Kepez Çaylıoğluspor 81. Dakikada Okan’la 2-0 öne geçerken 88’de Barış bir kez daha ağları havalandırarak maçın skorunu belirledi. Aldığı 3-0’lık sonuç ve 3 puan ile büyük bir moral bulan Kepez Çaylıoğluspor puanını 15’e çıkarırken Işıkspor ise 8 puanda kaldı. Kepez Çaylıoğluspor 25 Ocak 2017 Çarşamba günü Kandilli Beldesi’nde erteleme maçında Bayatspor ile karşı karşıya gelecek.

Maçı değerlendiren Kepez Çaylıoğluspor Antrenörü Sertan Kuzu, takımın kazanmaya ve morale ihtiyaç duyduğu bir dönemde bu günkü galibiyetin öneminin kendileri için çok fazla olduğunu söyledi. Kuzu “Geçtiğimiz hafta 88. Dakikaya kadar önde getirdiğimiz karşılaşmayı karambolden yediğimiz son dakika golü ile berabere tamamladık. Rahat kazanabileceğimiz bir maçtı ama şanssızlık vardı üzerimizde. Bu günkü maçta bu şanssızlığımızı kırdık. Takımımız iyi oyunculardan kurulu. İkinci yarı yeni gelen oyuncularımız da var. Daha çok maç yaptıkça birbirlerine alışacaklar ve daha güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Hedefimiz yönetimi teknik heyet ve oyuncular olarak Kepez Çaylıoğluspor’u hak ettiği üst sıralara çıkartmaktır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2017, 20:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER