Kepezspor´dan muhteşem gece

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör lig takımlarından Kepezspor Kulübü tarafından “Birlik Beraberlik ve Dayanışma” gecesi düzenlendi.

Kepezspor´dan muhteşem gece

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör lig takımlarından Kepezspor Kulübü tarafından “Birlik Beraberlik ve Dayanışma” gecesi düzenlendi.

Gülüç Büyük Anadolu Otel’de gerçekleştirilen geceye, AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof Dr Ercan Candan, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr Dr Hüseyin Uysal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, Kent Konseyi Başkanı Noyan Keskin, Türk Metal Sendikası Kdz Ereğli şubesi Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, Kdz. Ereğli Şoförler ve otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek, Başkan Yardımcısı Ahmet Küçük, Çilek Halk otobüsleri Kooperatifi önceki Başkanı Murat Akyüz, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve futbolcular ve Kepezspor taraftarları katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Kepez Muhtarı ve aynı zamanda Kepezspor Başkanı Baki Karaarslan, düzenlenen Birlik Beraberlik ve Dayanışma gecesine katılan herkese teşekkür etti.

Muhtarlık görevine geldikten sonra gençlere verdiği sözü yerine getirdiğini dile getiren Karaarslan konuşmasını şu şekilde sürdürdü;”Gençlere sözüm olan futbol takımını kurduk, Eylül 2014’de göreve geldik, göreve gelirken hep yukarıyı düşündük ve Kepeze layık bir takım oluşturduk. Bu mücadelelerinden dolayı sevgili oyuncularımı kutluyorum. Kepez Ereğli’nin en kalabalık ikinci mahallesidir ve en iyisini hak etmektedir. Takımımız şuanda 12 maçta 9 galibiyet 3 beraberlik ile yenilgisiz ikinci sıradadır. Şampiyonluğun ikinci yarı yaptığı transferlerle en güçlü adayıdır. Biz şampiyon olmak istiyoruz. Bu şampiyonluk yolunda siz Ereğli halkının ve Kepez halkının desteğine ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.

“SİZLERİN DESTEKLERİ İLE BURAYA GELDİK”

Kepezspor Antrenörü Sertan Kuzu ise yaptığı konuşmasında ;”Biz bugünlere kolay gelmedik sizlerin emeği ile geldik, en büyük destekçimiz sizler oldunuz. Bu yüzden hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu zorlu yolda yalnız bırakmayan en büyük destekçilerimizden biri olan değerli başkanımıza sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Biz bu şampiyonluk yolunda futbolcularımla birlikte birçok emek verdik. İnşallah bugünden sonra sizlerin desteğiyle, futbolcularımızın mücadelesiyle şampiyonluğu yakalayacağız. Sizlere buradan onların önünde söz veriyorum. Şampiyon olacağız. Kepezspor süper amatörün tek takımıdır. İnşallah BAL liginde Kdz Ereğli Belediyespordan sonra ikinci takım olacak.

İNANIYORUM KEPEZSPOR ŞAMPİYONLUĞU YAŞAYACAK

Kepezspor’un Süper Amatör Ligde Kdz. Ereğliyi temsil eden tek futbol takımı olduğunu ifade eden Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr Dr Hüseyin Uysal ise yaptığı konuşmada; “İnşallah Kepezspor şampiyonluğu yaşayacak, ben buna yürekten kalpten inanıyorum. Futbolcu arkadaşların bazılarını tanıyorum ve başaracaklar. Asla ikinciliği düşünmesinler. Sonuçta şampiyonluğa gidecekler. İnşallah bu şampiyonluk gecesini de burada kutlayacağız, zaten sözünü de verdiler. Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘’ Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim ‘’ spor yapan insan zeki olur, çalışkan olur fakat önemli olan burada iki tane kelime değildir. Burada en önem vereceğimiz husus ahlaktır. Ne için Kdz Ereğli Belediye Başkanı olarak sporu destekliyorum? Sadece amacım şu; spor yapan insan gençtir, spor yapan insan yapan çeviktir, spor yapan insan her şey olabilir ama insanlara sporu tavsiye ederken, spor yapmalarını isterken amaç ve hedef ahlak kazandırmaktır. Ben bu mesajı herkesin bu spora yaklaşımını bu yönden bakmasını istiyorum. Toplumumuzun ahlaklı olması için spora değer vermemiz lazım”

TÜM EKİBİ KUTLUYORUM

AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof Dr Ercan Candan ise Kepezspor Antrönörü Sertan Kuzu ve ekibini kutlayarak başladığı konuşmasında şunları ifade etti;“Sayın muhtarım Kepezsprodan bahsederken dedi ki; ‘’ 12 maç oynadı 9 galibiyeti var namağlup 3 beraberliği var’’, ben açıkçası merak ettim kim diye? Sertan Kuzu’ya huzurunuzda teşekkür ediyorum. Tabi biz göre geldiğimiz günden bu yana söyledik;” Ankara’nın kapıları sonuna kadar açık olacaktır. Ereğli’den gelen Alaplı’dan gelen hiçbir kimseye benim kapalı olmayacaktır dedim. Ben 3,5 senedir Kdz Ereğli ile yatıyorum Alaplı ile kalkıyorum. Yapılan değişiklikleri sizlerde kendi gözleriniz ile görüyorsunuz. Bundan sonra daha yapacağımız çok iş var, gideceğimiz çok yol var, çok daha çok daha çalışmamız gerekiyor. Çalışırken bana güç veren bir tek şey var o da sizin bana olan desteğiniz. Onu hissetmem onu duymam yoksa birçok yerlere baktığımızda hayal kırıklıklarına uğraya biliyoruz ama ben biliyorum ki benim hemşerilerim benim insanlarım bu kardeşinin arkasındalar, ben de o güçle var gücümle çalışıyorum” dedi.

İHALESİ 17 ŞUBATTA YAPILACAK

17 Şubatta Kepez mahallesindeki Belen Sanayi sitesinden Neyrana kadar olan yerin ihalesinin yapıldığını dile getiren Candan konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Hastanenin olduğu yerdeki köprülü kavşak ile beraber, oraya da bir köprülü kavşak yapıyoruz ve oradaki hastane yol ayrımını terminale ayrılan yolun hepsini bir ihale ile bitirmiş olacağız inşallah. O da önümüzdeki yıla hazır olacaktır. Oradaki o kargaşada ortadan kalkmış olacaktır” dedi.

ÖZCAN VE ÇALIK’TAN BÜYÜK DESTEK

Konuşmalarından Ardından Kepezspor’a destek için “Kepez Tablosu, futbolcuların imzaladığı Kepezspor ve Beşiktaş formları açık artırmayla satışa çıkarıldı. Açık artırma sonucu Kepezspor formasını 5 Bin TL vererek Niyazi Özcan alırken, Kepezspor Tablosunu Yaraşlı Yörük Köyü Muhtarı İbrahim Çalık satın aldı.

RAMAZAN ÇELİK SAHNE ALDI

Kepezspor Başkanı Baki Karaarslan’ın davetlisi olarak Ereğli’ye gelen yöre sanatçısı Ramazan Çelik, yapılan açık artırmanın ardından sahne alarak, keyifli dakikalar yaşattı.

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2015, 21:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER