KIRMIZI GRUP’TA YOLA DEVAM

KIRMIZI GRUP’TA YOLA DEVAM

KIRMIZI GRUP’TA YOLA DEVAM

TFF 2. Lig ekiplerinden Zonguldak Kömürspor’un 2018-2019 Futbol Sezonu’nda hangi grupta mücadele edeceği belli oldu. 13:30’da İstinye'deki Orhan Saka Amatörler Evi'nde gerçekleşen kura çekimleri sonucunda Zonguldak Kömürspor, bu sezon kırmızı grupta mücadele edecek. Kura çekiminin ardından yeni grupları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Zonguldak Kömürspor Teknik Patronu Cahit Terzi, hangi grupta oynadıklarının bir önemi olmadığını ifade ederek, “Önemli olan bizim nasıl bir takım yapacağımız.” dedi.

“ÖNEMLİ OLAN BİZİM NASIL BİR TAKIM YAPACAĞIMIZ”

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Terzi, “Yeni grubumuz hayırlısı olsun. Güzel bir grupta mücadele edeceğiz. Grubumuzda bildiğimiz takımlar var. Önemli olan grubun kuvvetli ya da zayıf olması değil, önemli olan bizim nasıl bir takım yapacağımız. İyi bir takım yaparsak eğer mutlaka bu ligde iddialı olacağız. İyi bir takım kurmaya çalışıyoruz. İstediğimiz transferlerin tamamlanması halinde Zonguldak Kömürspor’da bu ligde ki en iddialı takımlar arasında yerini alacaktır. Umarız başarılı bir sezon geçiririz ve Zonguldak Kömürspor’u hak ettiği yerlere taşırız.” dedi.

“KAMUOYU İLE PAYLAŞACAĞIZ”

Bilgilendirmek adına 3 gün içerisinde basın açıklaması düzenleyerek anlaşılan futbolcular ile ilgili bilgi vereceklerini ifade eden Cahit Terzi, “Görüştüğümüz oyuncular var. Anlaşmaların sağlanmasının ardından kamuoyu ile paylaşacağız.” dedi.

Kırmızı Grupta rakiplerimiz

Fatih Karagümrük

Kırıklarelispor

Tuzlaspor

Pendikspor

Darıca Gençlerbirliğispor

Bandırmaspor

Manisa Büyükşehir Belediyespor

Menmen Belediyespor

Fethiyespor

Sivas Belediyespor

Tokatspor

Bugşasspor

Konya Anadolu Selçukluspor

Etimesgut Belediyespor

Tarsus İdmanyurduspor

Kahramanmaraşsspor

Şanlıurafaspor

BEYAZ GRUP

Bayrampaşaspor

Eyüpspor

Sarıyer

Sancaktepe

Sakaryaspor

İnegölspor

Manisaspor

Utaş Uşakspor

Bodrum Belediyespor

Kastamonuspor

Gümüşhanespor

Samsunspor

Ankara Demirspor

Hacettepespor

Keçiörengücü

Niğde Belediyespor

Gaziantepspor

Amed Sportif

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2018, 00:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER