Kızılay´dan Adik ve yönetimine teşekkür plaketi

Zonguldak Kızılay Kan Merkezi Müdürü Selim Alan, Kan Bağışı kampanyalarına katkıda bulunan Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik´ e teşekkür plaketi takdim etti.

Kızılay´dan Adik ve yönetimine teşekkür plaketi

Zonguldak Kızılay Kan Merkezi Müdürü Selim Alan, Kan Bağışıkampanyalarına katkıda bulunan Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği BaşkanıTarkan Adik´ e teşekkür plaketi takdim etti.

Beraberinde Kızılay Kan Merkezi Kan Bağışçı kazanım uzmanıAdem Sarı ve Ereğli Kızılay Şube Başkanı Yusuf Oktay ile birlikte Beşiktaştaraftarları deneğine gelen Selim Alan, Ramazan ayı öncesinde dernek tarafındandüzenlenen kan bağışı kampanyasında toplanan 160 ünite kan için teşekkürplaketi verdi. Alan konuşmasında Ramazan ayında kan bağışının düştüğünü veBeşiktaş taraftarları Derneğinin her sene düzenlediği kan bağışı kampanyasındaKızılay´ a destek olduğunu ve Ramazan ayı öncesinde düzenledikleri kan bağışında alınan 160 ünite kanın kendileri için de oldukça önemli olduğunu söyledi.

Ereğli Beşiktaş taraftarları derneği başkanı Tarkan Adik isekonuşmasında kendilerinin bundan sonra da görevde oldukları müddetçe budesteklerinin devam edeceğini kaydetti.

Ereğli Kızılay şube başkanı Yusuf Oktay ise kampanyalarınhalka ulaşmasında büyük emeği olan basın mensuplarına teşekkür ederken,vatandaşları her akşam sahil bandı üzerinde yer alan Alemdar gemisi yanında ki KızılayKan alma merkezine davet ettiklerini söyledi.

Ziyaret plaket töreni ve sohbetin ardından sona erdi.

 

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2015, 11:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER