KIZLARIMIZ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Kdz Ereğli Belediye spor Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası final maçında Sakarya Derince Belediye spor’u 3-0 yenerek Türkiye şampiyonu oldu.

KIZLARIMIZ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

gundemeregli.com-Ereğli Belediyespor Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonasında destan yazdı.Yarı finalde Galatasaray´ı 5-0 yenen eflatun beyazlılar finaldeki rakibi Derince Belediyespor´u da 3-0 mağlup ederek Türkiye Şampiyonu oldu.

 Ereğli Belediyespor Yıldız Kızlar´da Türkiye Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu oldu.

Şampiyona ilk turunda Zonguldak Gençlikspor’u 21-0, Sakaryaspor’u 9-0 ve Ovacıkspor’u 3-0 yenerek önce adını son 16 takım arasına yazdıran, ardından ikinci tur maçlarında da, Konak Belediyespor’u 8-1, Adana İdmanyurdu’nu da, 6-0 yenerek yarı finale yükselen, yarı finalde de ise Galatasaray´ı 5-0 mağlup eden ve finale gelene kadar 6 maçta 52 gol atıp sadece 1 gol yiyen Ereğli Belediyespor, finalde de Derince Belediyespor´u 3-0 mağlup ederek Türkiye Şampiyonasına damga vurdu.

Eflatun beyazlı takıma Türkiye Şampiyonluğunu getiren golleri Ceren, Ece ve Derya attı.

Sakarya´da oynanan final maçını Kulüp ve Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal, Belediye Meclis Üyeleri, Ereğli Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri ve çoğunluğunu futbolcu ailelerinin oluşturduğu çok sayıda taraftarlar izledi.

Temsilcimize Türkiye Şampiyonluğu kupasını TFF Gelişim Direktörlüğü Koordinatörü Fatih İbradı verirken , Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr. Hüseyin Uysal,yaptığı ilk açıklamada, Bizlere bu gururu yaşattıkları için başarıda emeği geçen teknik kadro, oyuncular, yönetim kurulumuz ve bu başarının asıl mimarı aileleri kutluyorum. dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2014, 12:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER