KOLAY KOLAY PES EDECEK BİR ADAM DEĞİLİM

KOLAY KOLAY PES EDECEK BİR ADAM DEĞİLİM

Zonguldakspor teknik patronu Şenol Demir, Antalya’da yapılacak olan kamp  olmak üzere ikinci yarı ve transferler hakkında açıklamada bulundu.

Demir, ‘’30 Aralık’a kadar kendi tesislerimizde çalışacağız. Kendi tesislerimizde yaklaşık 11 12 antrenman yapmayı planlıyoruz. 30 Aralık’a oyuncularımıza 2 gün yılbaşı izni vereceğiz. 2 Ocak’ta ise Antalya da kamp çalışmalarımıza başlayacağız. 4 hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. Kamp çalışmalarımız Antalya Lara Titanic otelde olacağını söyledi.

Demir, “Takviye yapılacak diye hepimizin beklentisi var. Onları çalışmaları da Genel Kaptan Hakan Hülfikir kardeşimiz tarafından yapılıyor. Görüştüğü oyuncularda var. Bunlarla ilgili net bir şey olursa sizlere haber vereceğiz. Olması içinde bizlerde beklenti içerisindeyiz’’ dedi.

Demir, “Futbolcunun  her zaman güçlü olması lazım. Daha çok çalışmamız lazım. Bu davaya daha çok inanmamız lazım. Çalışmalarımız hep buna yönelikti. İkinci yarı zor bir lig yine bizi bekliyor. O yüzden daha çok çalışıp daha çok disiplinli olmaya ihtiyacımız var. Bu dava bizim davamız diyoruz. Bu davaya inanan oyuncularla devam edeceğiz diyoruz. İnanmayan varsa da işine bakacak. Öyle kolay kolay davamızdan da vazgeçecek değiliz ’’dedi. 

Demir, ‘’Tabi ki en son yaşanan olaylar hepimizi üzmüştür. İşin arkasında o vardı bu vardı diye araştıracak halimiz yok. Görevimin başındaysam Görevim devam ettiği sürece Zonguldakspor’un başarısı için çalışacağım. Zonguldakspor’un başarısı bu şehrin başarısı emekçilerin başarısıdır. Ben öyle kolay kolay pes edecek bir adam değilim. Olaylardan sonra bir karar almam lazımdı. Öyle de oldu ama yönetim devam edelim dedi. Biz taşın altına elini koyacak adam değiliz. Biz taşın altına vücudumuzu kafamızı koyduk.

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2017, 19:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER