Kömürspor'a Korona darbesi!

Kömürspor'a Korona darbesi!

Kömürspor'a Korona darbesi!

Korona virüsden en çok etkilenen Zonguldak Kömürspor oldu. Oyuncuların memleketlerine dönmesinin ardından Dsi misafirnesi personellerine temin edilirkin, iddia gelirleri ve otopark gelirleri iptal oldu. 

Tüm Dünya'yı etkisina altına alan ve Türkiye'de etkisini hızla sürdüren korona virüs nedeniyle bütün spor müsabakaları iptal edilmişti.Liglerin Haziran ayı gibi kaldığı kaldığı yerden devam edebilmesi planlanmasının ardından Kırmızı Lacivertli kulüpte kırmızı alarm başladı.
Ligde 36 puanla 10'uncu sırada yer alan Zonguldak Kömürspor iç sahada Konya, Pendik ve Tarsus olmak üzere 3 maçı kaldı.Liglerin kaldığı yerden devam etmesi takdirde Zonguldak Kömürspor'un nerede konaklayacağı merak konusu oldu. 
Zonguldak Kömürspor korona virüs nedeniyle memleketlerine dönmesinin ardından DSİ misafirhanesi kendi personellerine temin edildi.Maddi sıkıntı nedeniyle kara kara düşünmeyen başlayan Kırmızı Lacivertli takım,  oyuncuları nerede konuklayacağını kara kara düşünmeye başladı.

Kasa bomboş
Zonguldak Kömürspor tek geliri olan otoparklar korona virüs nedeniyle kapatıldı. Öte yandan spor müsabakalarının iptal edilmesinin ardından İddia'dan gelen gelirler ise ödenmemeye başladı. Kırmızı Lacivertli takım korona virüs nedeniyle verilen arada çözüm yolu bulmak için arayışlara girdi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2020, 15:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER