Kömürspor ikinci yarıya hazır

Kömürspor ikinci yarıya hazır

Kömürspor ikinci yarıya hazır

Spor Toto 2. Ligde mücadele veren Zonguldak Kömürspor, ligin ikinci yarısının ilk maçı olan Kocaeli Birlikspor karşılaşması öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, Antalya kampı sonrası antrenmanlarına devam ediyor. Ligin ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda Kocaeli Birlik Spor ile karşılaşacak olan Zonguldak Kömürspor hazırlıklarını bugün gerçekleştirdiği idmanla sürdürdü. Antalya kampını başarılı bir şekilde tamamlayan Zonguldak Kömürsporda hafta sonu oynanacak Kocaeli Birlik Spor öncesi sakat ve cezalı oyuncular can sıkıyor.
Öğle saatlerinde Kemal Köksal Stadyumunda gerçekleştirilen idmanda çift kale maç yapılırken, Teknik Direktör Şenol Demir idmanı sürekli yarıda keserek futbolculara uyarılarda bulundu. Antalya kampının iyi geçtiğini belirten, Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, hafta sonu deplasmanda oynanacak Kocaeli Birlik Spor maçında sahaya 3 puan parolası ile çıkacaklarını belirtti. 
Caner, “İnşallah iyi bir kamp dönemi geçti. Aramıza yeni katılanlar oldu. İnşallah bir bütünlük sağlanacak. Ligin ikinci yarsının ilk maçı olan Kocaeli Birlik Spor maçından puan ya da puanlarla dönerek iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bütün çalışmalarımız o yönde. Takımımızda Burak sakat Erdinç ve Furkan cezalı takımımızda yine eksiklerimiz var. Temennimiz iyi bir sonuçla dönmek. Taraftarımız maça güvenlik nedeniyle gelemeyecek. Geçtiğimiz günlerde yaşanan terör şüpheli nedeniyle taraftarımız maça gelemiyor. Ev sahibi takımın taraftarı maça alınacak. Bu konu hakkında gerekli çalışmaları yapıyoruz” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2017, 12:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER