Kömürspor kamp hazırlarına başladı

Spor Toto 3. Lig´de mücadele eden Zonguldak Kömürspor, yeni sezon hazırlıklarına Fener Sahası’nda yaptığı antrenmanla başladı.

Kömürspor kamp hazırlarına başladı

Spor Toto 3. Lig´demücadele eden Zonguldak Kömürspor, yeni sezon hazırlıklarına Fener Sahası’ndayaptığı antrenmanla başladı. 
Spor Toto 3. Lig’demücadele eden Zonguldak Kömürspor, 2015-2016 sezonu hazırlıklarına FenerSahası’nda yaptığı antrenmanla başladı. Yeni transferlerin de yer aldığıantrenman Cahit Terzi öncülüğünde gerçekleşti. İdman sırasında açıklamalardabulunan Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Cahit Terzi, yeni sezon için güçlübir takım oluşturduklarını ifade ederek, “Toparlanma süreci içerisindeyiz. Şuan anlaştığımız 19 oyuncu var. Bunun yanında kampa gelecek Rıdvan, Burak Canetve dün anlaşma sağladığımız bir oyuncumuz var. İmzayı attırdığımızda onu daaçıklayacağız. Şu an 22 oyuncuyla anlaşmış durumdayız. Bir tane çok üst düzeygolcü ve üst düzey bir stoper bulup transferi noktalayacağız dedi.

“GÜÇ DEPOLAYACAĞIZ”
Kamp dönemi öncesidayanıklılık antrenmanları ile güç depoladıklarını belirten Zonguldak KömürsporTeknik Direktörü Cahit Terzi, “Kampa hazırlık ön idmanı yaptık. Bizim esasçalışma ağırlığımız kampta olacak. Kampta oyuncularımızın sakatlanmaması içinonlara dayanıklılık antrenmanı veriyoruz. Oyuncularımız bu dayanıklılıkantrenmanını yaptığı zaman kolay kolay sakatlanmıyor. Bunu ön çalışma olarakgörüyoruz. Hazırlık maçlarını, ağırlık idmanlarını kamp döneminde dahaağırlıklı yapacağız” şeklinde konuştu.

“İYİ BİR KADROKURDUK”

Geçen sezona göreiyi bir kadro kurduklarını söyleyen Terzi, “İsim üzerinden konuşmak yanlış.Geçen sene hiç favori olmayan takımlar 2. Lig´e çıktı. Onun için oynanmadangörülmüyor. Biz de bu sene bu işin içinde varız. İyi bir kadro kurduk.Yapacağımız son rötuşlarla geçen seneden daha iyi bir kadro olduğunainanıyorum. Grubumuzdan iyi futbolcular aldık. İnşallah bunları harmanlayıp bizde bu işin içinde varız diyeceğiz” dedi.

“KAMP DÖNEMİNİ ENİYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRECEĞİZ”
Ramazan Bayramısonrası Nevşehir´de 15 günlük kampa gireceklerini sözlerine ekleyen CahitTerzi, “Arefe günü idmanlarımız bitecek. 3 oyuncularımıza izin veriyoruz.Bayramdan sonraki ilk gün Nevşehir’de kampa gireceğiz. Orada 1-2 haftalık kampsürecimiz var. Kamp süreci içerisinde hazırlık maçlarımız da olacak. En az 5tane hazırlık maçı yapacağız. En iyi şekilde kamp çalışmalarını tamamlayıp tesislerimizedöneceğiz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2015, 09:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER