Kömürsporlu yönetim ve futbolculardan Çevik Kuvvete ziyaret

Kömürsporlu yönetim ve futbolculardan Çevik Kuvvete ziyaret

Kömürsporlu yönetim ve futbolculardan Çevik Kuvvete ziyaret

Zonguldak Kömürspor Kulüp yönetimi ve futbolcular ile birlikte, Zonguldak Çevik Kuvvet ekibini ziyaret ederek karanfil dağıttı. 
Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden Zonguldak Kömürsporda yönetim, futbolcular ve taraftarlar, İstanbulda oynanan Beşiktaş-Bursaspor maçının hemen ardından Çevik kuvvet polislerini hedef alan iki ayrı bombalı saldırıda hayatını kaybeden 44 emniyet mensubu ve sivil vatandaşların anısına destek ziyareti gerçekleştirdi. Zonguldak Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünü ziyaret eden yönetim ve futbolcular, çevik kuvvet ekiplerine karanfil verdi. 

Caner: Vatandaşlıktan çıkarılsınlar
Ziyarette konuşan Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, patlamanın ardından sosyal medyadan sevinç bildirimi yapanların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığından çıkarılması gerektiğini söyledi. Her zaman askerin ve polisin yanında olduklarını belirten Başkan Caner, Zonguldak Kömürsporlu futbolcu arkadaşlarımız teknik heyet ve taraftar grubumuz olarak Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünü ziyaret ettik. Beşiktaş Bursaspor maçı sonrasında gerçekleştirilen hain saldırıda kaybettiğimiz arkadaşlarımız için başsağlığı dilemek için buradayız. Çevik Kuvvet spor camiasıyla iç içe bir camia, en önce spor müsabakalarında bizimle beraber yanımızda olan her türlü olaya karşı futbolcularımız ve tarafımızı koruyan ve bu uğurda canını veren birbirinden değerli kıymetli arkadaşlarımız hepsinin mekanı cennet olsun. İnşallah Cenab-ı Allah bu tür olayları bizlere yaşatmaz ama bunun için birlik ve beraberlik içinde olmamız lazım. Basında çıkan haberlerde görüyoruz, polisimiz, askerimiz can verirken sosyal medyada sevinç tweetleri atanlar var. Hükümet şu anda bunları yapanlar için gözaltı kararı aldı ama bu yetmez, bu insanların ben Türklüğünden şüphe ederim. Bunların vatandaşlıktan da çıkarılması gerekir. Bu insanlar Türk olamaz Müslüman olamaz. Bir polisin, bir askerin ya da bir sivil ölmesinden memnuniyet duyan sıfatı ne olursa olsun bunun Türkiye Cumhuriyet vatandaşlığından faydalanmaması gerekir. Benim hükumete çağrım, bu insanların tespit edilerek T.C vatandaşlığından çıkarılsın. Benim acizane önerim budur. Biz her zaman devletimizin, polisimizin, askerimizin yanındayız. Hiçbir çatlak ses bu camiadan çıkmamıştır. Bunu vurgulamak için destek olmak için bugün buradayız tekrar başsağlığı diliyorum. dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdür Yardımcısı Okan Çakıroğlu, “Biz ziyaretlerinden dolayı hem kendisinden hem yönetiminden hem de futbolcu arkadaşlarımızın katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz geldikleri için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Onların işi bizi korumak

Zonguldak Kömürspor Kaptanı Suat Kerçin, Zonguldak Kömürspor takımı olarak polis ve askerin yanında olduklarını ifade etti. Yaşanan olayların kabul edilemez olduğunun altını çizen takım kaptanı Şuat Kerçin, “Bir meslek gurubu düşünün ki bu bayrak altında yaşayan insanların huzuru, mutluluğu için gece gündüz çalışan, yine öyle bir meslek gurubu ki her zaman akıllarının bir kenarında vatanı uğruna şehit olmak olsun. Biz Zonguldak Kömürspor camiası olarak polisimizin askerimizin ve devletimizin yanındayız. Ekip olarak ziyaret etmek istedik. İnşallah bütün insanlar bu konuda duyarlı olurlar çünkü onların bu desteğe ihtiyacı var. Çünkü onların işi bizi korumak bizi koruyan insanların bu tür olaylara maruz kalması gerçekten içler acısı tekrar tüm ulusun başı sağ olsun diye konuştu.
Ziyarette, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Okan Çakıroğlu, Çevik Kuvvet Şube Müdürü Faruk Atay ve Çevik Kuvvet ekipleri hazır bulundu.

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2016, 12:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER