KÜÇÜK'ÜN YERİNE KOÇ

KÜÇÜK'ÜN YERİNE KOÇ

KÜÇÜK'ÜN YERİNE KOÇ

Karadeniz Ereğli 1. Amatör Küme takımlarından Zonguldak Ereğli Spor (ZES), Antrenör Namık Küçük ile yolları ayırmasının ardından Adnan Koç ile anlaştı.
Sezona Namık Küçük ile başlayan ve ilk yarının bitimine son 2 maç kala Küçük ile yollarını karşılıklı anlaşarak ayıran Zonguldak Ereğli Spor, sezona Yenimahallespor Antrenörü olarak başlayan Adnan Koç ile yolda devam dedi.
Zonguldak Ereğli Spor Başkan Vekili Kaan Kocaman ve Transfer Komitesi Başkanı Murat Okumuş, Antrenör Adnan Koç ile masaya oturdu. Taraflar karşılıklı olarak el sıkışarak Zonguldak Ereğli Spor Teknik boyutta Antrenör Adnan Koç’a emanet edildi.
Anlaşma sonrasında Antrenör Adnan Koç ‘Ben normalde bu sezon görev almayı düşünmüyordum. Ancak Zonguldak Ereğli Spor gençlerden kurulu ve iyi bir takım. Benim felsefem gençlere her daim yardımcı olmaktır. Kaan Başkan ve Murat Başkana bu göreve beni layık görmelerinden dolayı teşekkür ederim. Bundan sonra genç kardeşlerimize Zonguldak Ereğli Spor’da hizmet edeceğiz. Allah utandırmasın’ dedi.
Zonguldak Ereğli Spor Transfer Komitesi Başkanı Murat Okumuş ise ‘Adnan hoca uyumlu ve hizmet etmeyi seven bir insan. Bundan sonra bizimle olacağı için ayrıca mutlu olduk. Bunun yanında değerli spor adamı Sertan Kuzu da ailemizin bir parçası olmuştur. Bizi bu yolda yalnız bırakmadığı için Sertan kardeşimize ve Adnan hocamıza ayrıca teşekkür ederim. İnşallah ZES DİRİLİŞ başlıyor’ diyerek duygularını ifade etti.
Gerçekleşen toplantıya Kepez Çaylıoğluspor Başkanı Fikri Kayacan, futbolcu Emre Kuzu ve aynı zamanda Emre Kuzu'nun amcasının oğlu olan spor adamı Sertan Kuzu da eşlik edenler arasındaydı.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2018, 12:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER