Maçta olaylar çıktı

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup 7. hafta maçında karşıya gelen Ereğli Belediyespor - Edirne Spor Gençlik karşılaşmasında olaylar çıktı. Kafasından yaralanan maçın orta hakemi müsabakayı 65. dakikada erteledi.

Maçta olaylar çıktı
 
Bölgesel Amatör Lig 11. Grup 7. hafta maçında karşıya gelen Ereğli Belediyespor - Edirne Spor Gençlik karşılaşmasında olaylar çıktı. Kafasından yaralanan maçın orta hakemi müsabakayı 65. dakikada erteledi.

Kdz. Ereğli ilçesi Beyçayırı Stadı´nda Bölgesel Amatör Lig 11. Grup takımlarından Ereğli Belediyespor ile Edirne Spor Gençlik takımları 7. haftada karşı karşıya geldi. İlk yarısı 0-0 biten maçın ikinci yarısı da sakin bir havada giderken karşılaşmanın 63. dakikasında Edirne Spor Gençlik takımından 8 numaralı futbolcu Orhun Kağan Ergen, Ereğli Belediyesporlu 10 numara sırt formalı Gökhan Kuloğlu’na faul yapıp ardından da tekme atmaya devam edince ortalık bir anda karıştı. Sahada önce futbolcular birbirlerine girdi, ardından da Ereğli Belediyespor yöneticileri ile bazı taraftarlar kavga etti. Tribündeki kavga Ereğli Belediye Başkanı ve aynı zamanda kulüp başkanı Hüseyin Uysal’ın araya girmesi ile sona ererken karşılaşmanın orta hakemi Dursun Can saha içerisindeki olayların son bulması için 10 dakika kadar bekledi. Kırıkkale bölgesi Hakemlerinden Dursun Can daha sonra Edirne Spor Gençlik´ten Orhun Kağan Ergen ile Ali Rıza Gündüz ve yedek kulübesinde bekleyen Ereğli Belediye sporlu futbolcu Ahmet Olgun’a kırmızı kart göstererek oyun dışı bıraktı. Kırmızı kart gören futbolcuların hakemin üzerine yürüyerek tepkilerini gösterirken olayların büyümesini araya giren diğer futbolcular önledi. Olaylar yatışmayınca soyunma odasına yönelen maçın orta hakemi dursun Can’ın kafasına tribünlerden atıldığı tahmin edilen yabancı bir cisim isabet etti. Başından yaralanan Dursun Can bir süre bekledikten sonra önce maçın tatil edilmesi kararını aldı ardından da ambulans ile özel bir hastaneye kaldırıldı. Karşılaşmanın hakemi Dursun Can’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Ereğli Belediyespor Asbaşkanı İhsan Yazıcıoğlu karşılaşmanın tatil edilmesine tepki gösterdi. Maçta çıkan olayların büyütülecek bir durum olmadığını dile getiren Yazıcıoğlu, hakemin başına ne isabet ettiğini ise bilmediklerini ifade etti. Sahada ve tribünlerde gerekli güvenlik önlemlerini aldıklarını belirten Yazıcıoğlu, bundan sonraki karşılaşmalarda daha dikkatli olacaklarını söyledi.

Karşılaşmanın akıbeti ile ilgili nihai kararın Salı günü verileceği öğrenildi.

Bu arada saha içi ve tribünlerde meydana gelen olaylar ilgili olarak polis iki taraftarı gözaltına aldı.



 

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2014, 11:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER