Malkoç lisansların bu sezon renkleri değişti.

Malkoç tarafından çıkartılan lisansların bu sezon renkleri değişti.

Malkoç lisansların bu sezon renkleri değişti.

Zonguldak’ta  amatör futbolcuların lisanları çıkmaya başladı. Kulüpler, evraklarını tamamladıkları futbolcuların filiz ve vize lisanslarını çıkartmaya başladılar.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyon’da Futbol İl Temsilcimi Metin Malkoç tarafından çıkartılan  lisansların bu sezon  renkleri değişti. Geçen sene sarı olar lisansların  renkleri bu sene kırmızı renk ağırlıklı olarak tasarlandı.

Futbol İl temsilcisi Metin Malkoç, katılım ücretlerini  yatıran kulüplerin lisanslarını yapmaya başladıklarını belirterek  şöyle konuştu,”  Katılım ücretlerini yatıran kulüplerin  TTF’deki sayfaları açılıyor. Bizde buradan  internet üzerinden filiz ve   vize olacak lisansları yapmaya başladık. Yoğunluk yaşanmaması için kulüplerimizin bir an önce katılım ücretlerini yatırıp lisanslarını yaptırmalarını bekliyoruz. Ben bu vesile ile yeni sezonda Zonguldak Kömürspor başta olmak üzere BAL ligi takımlarımıza ve amatör küme ekiplerimize başarılar diliyorum. Tüm Spor camiası ve İslam aleminin Kurban Bayramını kutluyorum”

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2017, 21:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER