MASKEMİ TAKARIM, FARKINDALIK YARATIRIM

MASKEMİ TAKARIM, FARKINDALIK YARATIRIM

MASKEMİ TAKARIM, FARKINDALIK YARATIRIM

Kadınlar Birinci Futbol Ligi'nde mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyespor Kadın Futbol Takımı oyuncuları, kulüp yönetimiyle düzenlenen kahvaltıda 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla maske takarak, "Maskemi takarım farkındalık yaratırım" diyerek Lösemiye dikkat çekti.

Kadınlar Birinci Futbol Ligi'nde mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyespor Kadın Futbol Takımı,  3 Kasım Pazar günü deplasmanda oynayacağı Kocaelispor maçı öncesi kulüp yönetimiyle düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Ligde oynadığı iki maçda 4 puan toplayan Kadın Futbol takımı için Marina Kafe ve Restaurant'ta düzenlenen kahvaltıya Kulüp 2. Başkanı İhsan Yazıcıoğlu, As Başkanlar Sertan Kuzu, Tarkan Atik, Tahsin Tanyıldız, Kulüp Genel Sekreteri Satılmış Yiğit ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

RAKİP KOCAELİSPOR

3 Kasım Pazar günü deplasmanda Kocaelispor ile karşılaşacak Kadın Futbol takımına başarılar dileyen İhsan Yazcıoğlu, "Yeni yapılanma içerisinde olan Kadın futbol takımımızın mücadelesinden dolayı kutluyoruz. Yönetimimizle sizin yanınızdayız ve bu haftaki maçta sizlere başarılar diliyoruz." dedi.

  Kadın Futbol takımı futbolcuları ise yönetim kurulunun verdiği destek için teşekkür ederek galip gelmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

MASKEMİ TAKARIM, FARKINDALIK YARATIRIM

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla maske takan Kadın futbolcular hep birlikte "Maskemi takarım farkındalık yaratırım" diyerek Lösemiye dikkat çekti.

Kdz. Ereğli Belediyespor Yönetim Kurulu üyesi Fevzi Turan futbolculara ve teknik heyete çeşitli hediyeler verdi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2019, 20:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER