Mesut Özil'den memleketi Devrek'e spor tesisi

Mesut Özil'den memleketi Devrek'e spor tesisi

Mesut Özil'den memleketi Devrek'e spor tesisi

ZONGULDAKın Devrek İlçesi Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Arsenalda forma giyen hemşerileri ünlü futbolcu Mesut Özilin 1 milyon lira desteği ile yapılacak sporcu sosyal tesisinin inşaatına başlandığını açıkladı.
Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Zonguldak Gazeteciler Cemiyetini ziyaretinde, hemşerileri ünlü futbolcu Mesut Özilin adını taşıyacak sporcu sosyal tesisinin Devrek İlçe Stadyumunun yanında inşa edileceğini söyledi. Mesut Özil ile en son babaannesinin cenaze töreni için ilçeye bağlı Hışıroğlu Köyüne geldiğinde görüştüklerini hatırlatan Başkan Semerci, Mesut Özil, Zonguldakın, Devrekin gurur duyduğu bir hemşerimiz. Kendisi Devreke kalıcı ve güzel yatırımlar yapmak istediğini söyledi. Biz ilçemizdeki Spor Caddesinin ismini, Mesut Özil Caddesi olarak değiştirmiştik. Kendisi de tahminen 1 milyon liralık bir sosyal tesisi Devrek Belediyespora kazandırmak istedi dedi.
Bu tesisin temelini attıklarını belirten Başkan Semerci, 450 metrekare alana 3 katlı yapılacak. Sporcuların kalabileceği, dinlenebileceği bir tesis olacak. Bir katı spor salonu olacak. Temel atma programı gerçekleştireceğiz. Törene Mesut Özili de davet edeceğiz. Mesut Özil Spor Tesisini kısa sürede tamamlayıp hizmeti açmak istiyoruz diye konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2017, 15:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER