Mosturoğlu'ndan anlamlı ziyaret...

Mosturoğlu'ndan anlamlı ziyaret...

Mosturoğlu'ndan anlamlı ziyaret...

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Düzcenin Akçakoca ilçesinde kas hastası olan (Duchenne Muskuler Distrofi) Ahmet Can Demirele ziyarette bulundu.

Mosturoğlu, kulüp adına kiralanması planlanan bir tesis için incelemelerde bulunmak üzere geldiği ilçede, fanatik Fenerbahçeli Ahmet Can Demireli (20) Doğancılar Mahallesindeki evinde ziyaret etti.

Mosturoğlu, 10 yıl önce yakalandığı hastalık nedeniyle yatağa bağlı yaşayan Ahmet Cana forma, atkı ve kulüp bayrağı hediye etti.

Ziyarette açıklama yapan Mosturoğlu, Fenerbahçe sevdalısı olan Demireli ziyaret ettiğini ve ilk maçta kendisini ağırlayacaklarını söyledi.

Demirelin Fenerbahçeyi çok sevmesinin kendisini duygulandırdığını aktaran Mosturoğlu, Hocaları ısrar etti, Ahmet Canı ziyaret etmemi istediler. Ciddi bir rahatsızlığı var ama gönülden Fenerbahçeli. Fenerbahçeli olarak yaşıyor. Odasını Fenerbahçe ile süslemiş. diye konuştu.

Demireli mutlu etmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Mosturoğlu, şunları kaydetti:

İnşallah sezon açılışında hep birlikte Şükrü Saraçoğlu Stadında maç seyredeceğiz, Ahmet Cana ve ailesine söz verdik. Ayrıca Akçakocada bir şube oluşumu olacak, Ahmet Canı da bir numaralı üye yapacağız. İnşallah Ahmet Can da temsilci olarak yaşamaya başlayacak. Hocalarına teşekkür ediyorum. İnşallah Ahmet Canı iyi günlerde göreceğiz.

Mosturoğlu, ziyaretin ardından Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre Üyesi Cemil Gülez ile ilçede kiralanması planlanan tesiste incelemelerde bulundu.

 

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2018, 16:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER