NEFES KESEN MAÇLARA SAHNE OLUYOR...

NEFES KESEN MAÇLARA SAHNE OLUYOR...
gundemeregli.com-
Ereğli ilçesine bağlı Çaylıoğlu bölgesindeki köyler arasında futbol turnuvası düzenlendi.
Kdz. Ereğli ilçesinde 8 köy arasında futbol turnuvası düzenlendi. 8 takımın katıldığı ve iki ayrı gurup halinde oynanacak maçlar da ilk ikiye kalan finale yükselecek.
Hasbeyler, Asarlı, Hacıosmanlar, Sütlüce, Osmanlar, Yaraşlıyörük, Çevlük ve Kelçe Köyleri’nin katıldığı turnuvada ilk maçlar dün akşam Erdemir stadında oynandı. Oldukça çekişmeli geçen maçlarda ilk sonuçlar şu şekilde: Çevlik 1 Osmanlar 10, Hacıosmanlar 1 Yaraşlı 6, Asarlı (As Gençlik) 8 Hasbeyler 2, Sütlüce 2 Kelçe 3.
Futbol turnuvası komite üyeleri Özkan Aktağ, Özkan Doğan, Sezgin Aygün, Fatih Köstekci ve Hüseyin Bacan tarafından organize edildi.
Dostluk turnuvasının komite üyelerinden Özkan Aktağ puan usulü iki ayrı gurup halinde düzenlenen turnuvanın ilk maçlarının oynandığını ve karşılaşmaların oldukça çekişmeli geçtiğini söyledi. Turnuvadaki amaçlarının takımların kazanıp, kaybetmesinden ziyade her kesin bir birini tanıyıp dostluk kurması olduğunu dile getiren Aktağ “Amacımız 8 köy arasındaki arkadaşlarımızı futbol turnuvası sayesinde tanıştırmak, dostlukları daha da pekiştirmek. Her takımda yedekleri ile beraber hemen hemen 16-17 kişi oynuyor. Gurup maçları altı hafta sürecek. Her takım guruptaki rakipleri ile iki kez maç oynayacak ve ilk ikiye giren takımlarımız finale kalacaklar. Şampiyonada ilk üçe girenlere kupa verilecek” dedi.
Çaylıoğlu köyleri dostluk turnuvasının 01 Eylül 2013 Pazar günü akşam oynanacak 2. hafta maçları ise şu şekilde: Saat 20.00 Sütlüce - As Gençlik, saat 21.00´de Osmanlar - Yaraşlı, saat 22.00´de Kelçe - Hasbeyler, saat 23.00´de ise Çevlik - Hacıosmanlar karşı karşıya gelecek.
Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2013, 06:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER