ÖDEMELER YAPILDI

Tüm güreşçilere ve organizatörlere ödemeler yapıldı.

ÖDEMELER YAPILDI
gundemeregli.com-Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Bu yıl 27. gerçekleşen Alaplı yağlı pehlivan güreşlerinde güreşçilere, hakemlere, cazgırlara ve davulculara borcumuz yok” dedi.

 

Çimenoğlu, yaptığı açıklamada, 27 gerçekleşen Alaplı yağlı pehlivan güreşlerinde güreş severler zevkli güreşler izlediğini söyledi.
Önümüzdeki yıl daha görkemli bir güreş yapacaklarını ifade eden Çimenoğlu, şöyle dedi:
Bu yıl Alaplı yağlı pehlivan güreşlerinin 27. gerçekleştirdik. Gecen yıl ekonomik sıkıntılardan dolayı yapamamıştık. Bu sene gelenekselliği bozulmasın ve federasyonda 1. sınıf güreş olarak gözüktüğü için bu yıl yapmaya karar verdik. Kısa sürede organizasyon yaparak halkımızla bütünleşerek güreşleri gerçekleştirdik. Kırkpınar’da güreşen başpehlivanlarımız birçoğu İlçemize geldi. Çok güzel ve heyecanlı güreşler oldu. Bütün güreşçilere, hakemlere ve cazgırlara paralarını ödedik. Hiç kimseye borcumuz kalmadı. Alaplı yağlı güreşlerine tesisleşme olduğu için tüm güreşçiler seve, seve geliyor. O gün İlçe merkezinde bir hareketlilik oldu. Esnaflarımızın da yüzü güldü. İnşallah seneye de 28. yapacağız.

 

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2013, 06:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER