Önce konvoy sonra şampiyonluk kutlaması

Zonguldak´ın Ereğli ilçesi Beşiktaş taraftarları Derneği, takımlarının 14. şampiyonluğunu yarın düzenleyecekleri konvoy, ardından da amfi tiyatro da dev ekranda seyredecekleri Konya spor karşılaşması sonrasında kutlayacak.

Önce konvoy sonra şampiyonluk kutlaması

Zonguldakın Ereğli ilçesi Beşiktaş taraftarları Derneği,takımlarının 14. şampiyonluğunu yarın düzenleyecekleri konvoy, ardından da amfitiyatro da dev ekranda seyredecekleri Konya spor karşılaşması sonrasındakutlayacak.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Beşiktaştaraftarları Dernek Başkanı Tarkan Adik, 7 sene sonra gelen şampiyonluğunŞerefleri ile oynayıp hak ederek kazandıklarını ve kupanın her kesimden takdirtopladığını söyledi. Adik açıklamasında Bu sene 14. şampiyonluğumuzaldık. 7 seneden sonra Beşiktaşımız şampiyon oldu. İnanılmaz gurur verici.Şerefimizle oynayıp kazanılmış bir kupa. Bütün kesimler tarafından takdir görenbir kupa. Allaha şükürler olsun ki bugünleri de gördük. Şampiyon olduk. YarınKonya maçında bütün Beşiktaş taraftarlarını forma ve atkıları ile birlikte saat17.30 da TED koleji önünden başlayacak olan konvoyumuza bekliyoruz. Ereğli sahil boyundan devam ettiktensonra Amfi Tiyatro da büyük bir şölen eşliğinden Konya spor Beşiktaş maçınıtaraftarlarımızla birlikte seyredeceğiz. Bütün taraftarlarımız şampiyonlukkutlamasının ilk ayağında amfi tiyatroya davet ediyoruz. Bütün herkesi çolukçocuk ailevi şekilde davet ediyoruz. Marşlar eşliğinde güzel eğlencelerimizolacak. Havai fişek gösterileri ile meşaleleri yakacağız. Beşiktaşımızın 14.şampiyonluğunu Kdz. Ereğli de Türkiyenin en iyi derneği ile birlikte en güzelşekilde kutlayacağı dedi

EreğliBeşiktaş taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik ayrıca, Ereğlinin dört birtarafına kendi tasarımları olan şampiyonluk bayrakları astıklarını, bayraklarınçok beğenildiğini ve bayrakların gelmeye devam edeceğini, şehri bayraklarlasüsleyeceklerini kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2016, 06:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER