Onur Akın;ağabeylerimden çok şey öğreniyorum

Galatasaray’ın alt yapısına seçilerek, Ereğli’nin gururu olan Genç futbolcu Onur Akın, takımla çalışmalarını sürdürüyor.

Onur Akın;ağabeylerimden çok şey öğreniyorum

gundemeregli.com-Galatasaray’ın alt yapısına seçilerek, Ereğli’nin gururu olan Genç futbolcu Onur Akın, takımla çalışmalarını sürdürüyor.

Genç futbolcu Onur Akın gazetemize yaptığı açıklamada, Florya metin Oktay tesislerinde takımla çalışmalarını sürdürdüğünü, Galatasaray gibi büyük bir camiada futbol oynamaktan çok mutlu olduğunu belirterek, İdmanlarımız çok iyi gidiyor, arkadaşlarımızla uyumlu takım ruhu halinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Galatasaray’ın alt yapısı gerçekten tam bir futbol okulu, Burada çok şeyi öğreniyoruz, Hocalarımız sağ olsun bizlere her konuda destek oluyorlar, Boş zamanlarımda A takımda oynayan ağabeylerimizin idmanlarını izleyerek, onlardan gerçekten çok şey öğreniyorum” dedi.

Akın ayrıca, İdman sonrası Galatasaraylı futbolcular Umut Bulut, Emre Çolak, Alex Telles, Aydın Yılmaz ve Yekta Kurtuluş ile fotoğraf çektirerek objektiflere poz verdi.

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2014, 12:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER