ORMAN, “GÜZEL ÇALIŞMALARA İMZA ATILIYOR”

ORMAN, “GÜZEL ÇALIŞMALARA İMZA ATILIYOR”

gundemeregli.com-Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Kdz Ereğli Beşiktaş taraftarları derneği tarafından düzenlenen yaz futbol okulu açılışı ile 3. Sünnet şöleni etkinliğine katılmak üzere Ereğli’ye gelerek büyük coşku ile karşılandı.

Kdz Ereğli Belediyesi’ne ait Kışla Halı Saha tesisinde ki Beşiktaş Yaz Spor Okulu açılışına katılan  Başkan Fikret Orman’ı Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Yalçın Enç, Beşiktaş Taraftarlar Derneği Yöneticileri ve yaz spor okuluna katılan sporcular ve aileleri karşıladı.

“TEK HEDEFİMİZ İYİ, AHLAKLI ÜZERİNDEKİ FORMANIN HAKKINI VEREBİLECEK FUTBOLCULAR YETİŞTİRMEK”

Ereğli Taraftarlar Derneği Başkanı Tarkan Adik, önceki yıl 100. Yıl balosunda katılan Başkan Fikret Orman’ın iki isteğinin olduğunu belirterek, şunları söyledi:
“Bu isteklerden biri yaz spor okulu diğeri ise kartal yuvası idi. Biz ikisini de hemen bugün ile birlikte gerçekleştirmiş olduk. Kartal Yuvası’nı derneğimizde futbol okulunu da burada açıyoruz. Futbol okulumuzun tek hedefi Beşiktaş kulübüne iyi, ahlaklı, üzerindeki formanın hakkını verebilecek futbolcular vermek istiyoruz” dedi.
Toplamda 60 sporcunun bulunduğu Yaz Futbol Okulu’nun Ereğli ve Beşiktaş camiasına hayırlı olmasını dileyen Kulüp Başkanı Fikret Orman, dernek için ‘güzel çalışmalara imza atıyorlar’ diyerek şunları söyledi: “Ereğli’ye ikinci kez gelişim sene ye bir kez daha geleceğim gibi gözüküyor. İnşallah Ereğli’de bir de basketbol okulu açmak istiyoruz. Bir pankart vardı şurada, ‘Beşiktaş şereftir, şeref Beşiktaştır’ diye. Biz bizim aile kültürümüzde yetişmiş çocuklara spor yaptırmak onlara Beşiktaş kültürünü yaşatmak öğretmek istiyoruz. Onun için bu futbol okullarına büyük önem veriyoruz. İnşallah hepimizi temsil edecek pırıl pırıl sporcu kardeşlerimiz spor yaparlar ve inşallah burada nice değerler Beşiktaş’a gelir.”
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Başkan Fikret Orman katılımcılar, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 
Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2014, 14:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER