Oturarak Voleybol liginde 2.gün maçları

Oturarak Voleybol liginde 2.gün maçları

Oturarak Voleybol liginde 2.gün maçları

“Oturarak Voleybol Ligi” 2. etap karşılaşmaları sürüyor. İlk gün oynanan ilk iki maçını kazanarak şampiyonluk yolunda bir adım daha atan Kdz. Ereğli Belediyespor, 2.güne de 3-0’lık Samsun galibiyeti ile başlayarak Cumartesi saat 14:00’te oynanacak Ankara Başkent finaline kilitlendi.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Oturarak Voleybol Ligi 2.etap karşılaşmalarına bugünde devam edildi. 21 Mayıs Cumartesi günü şampiyonun belirleneceği maç ile sona erecek ikinci etap müsabakalarının 2.ci günü Kdz. Ereğli Belediyespor- Samsun Ekspres ve Diyarbakır Ortopedik Engelliler– Karamanspor karşılaşmaları ile başladı.

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESPOR: 3 SAMSUN EKSPRES: 0

İkinci etabın açılış maçında Karabük Gençlik takımını 3-0, aynı gün oynanan ikinci maçında ise Adana Umudun Işığı’nı 3-0 mağlup Kdz.Ereğli Belediyespor, 2.gün ilk maçında da Samsun Ekspres’i 25-14,25-11 ve 25-14’lük setlerle 3-0 mağlup ederek üçüncü maçını da kazandı.

Aynı saatte 2. kortta oynanan Diyarbakır Ortopedik Engelliler-Karaman karşılaşmasını ise 3-2 ile kazanan, Diyarbakır Ortopedik Engelliler oldu.

CUMARTESİ BÜYÜK FİNAL VAR

Oturarak Voleybol Ligi 2.etabında gözler şimdiden Cumartesi günü oynanacak finale çevrildi. Fethiye’deki ilk etabı ilk iki sırada tamamlayan, rakiplerine karşı üstünlüğünü Ereğli’de de sürdüren ve zirvede ilk iki sırayı paylaşan Ankara Başkent ve Kdz. Ereğli Belediyespor, Cumartesi günü saat 14.00’te karşı karşıya gelecek.

ÖZEREN: “TARAFTAR İTİCİ GÜCÜMÜZ OLSUN”

Kdz. Ereğli Belediyespor Takım Kaptanı Hüseyin Özeren yaptığı açıklamada, “Hedefimiz şampiyonluk. Bunun için desteğe ihtiyacımız var. Ereğli halkının desteğini Cumartesi günü arkamızda hissetmek istiyoruz.”dedi. Özeren, “Takım olarak 2 Türkiye Şampiyonluğu kazandık. Ligde de mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Cumartesi günü taraftarlarımızın da desteği ile mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum.”dedi.

İLK GÜNÜN SONUÇLARI (SABAH)

Kdz. Ereğli Belediyespor - Karabük Gençlik 3-0

Konya Engelliler - Fethiye Gençlik : 3 -1

Ankara Başkent- Alaplı .3-0

Adana Umudun Işığı - Diyarbakır Ortopedik Engelliler : 3-0

Samsun Ekspres- Karamanspor : 3-0

İLK GÜNÜN SONUÇLARI (ÖĞLEDEN SONRA)

Alaplı - Karabük Gençlik : 0-3

Fethiye Gençlik - Ankara Başkent : 0-3

Diyarbakır Ortopedik Engelliler - Samsun Ekspres : 0-3

Kdz. Ereğli Belediyespor - Adana Umudun Işığı : 3-0

Karamanspor - Konya Engelliler : 0-3

İKİNCİ GÜNÜN SONUÇLARI (SABAH)

Samsun Ekspres - Kdz. Ereğli Belediyespor :0-3

Diyarbakır Ortopedik Engelliler – Karaman : 2-3

Ankara Başkent – Konya Gençlik : 3-0

Karabük Gençlik - Fethiye Gençlik : (Devam ediyor)

Adana Umudun Işığı – Alaplı : ( Devam ediyor)

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2016, 10:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER