ÖZGEN DÖNEMİ KAPANDI, BÖKE DÖNEMİ BAŞLADI

ÖZGEN DÖNEMİ KAPANDI, BÖKE DÖNEMİ BAŞLADI
gundemeregli.com-Kdz. Ereğli İlçesinde geçmişte spora büyük önem veren Erdemirspor gerçekleştirdiği olağan genel kurulu sonrasında Oğuz Özgen dönemi kapanırken, Kaan Böke dönemi başladı.

Yapılan kongre sonrasında Kulüp Başkanı Oğuz Özgen yeni yönetimde yer almazken Kaan Böke öncülüğünde yeni yönetim oluşturuldu. Bu kongrede Erdemirspor amatörleşme kararı alırken, profesyonel Basket liginde yer alan Erdemirsporu ise bu ligden çekme kararı aldı.

İkinci toplantıda çoğunluğa bakılmaksınız Büyük Anadolu Otel’de toplanan Erdemirspor genel kurulunda Divan Başkanlığına Şansal Erbay katip üyeliklere Banu Gemici, Aslı Ercan seçildi. Saygı duruşunun ardından gündemde yer alan faaliyet raporu, denetim kurulu raporları, yönetim ve denetim kurullarının ibrası oy birliği ile kabul edildi. Ardından Yönetim ve denetim kurullarının seçimine geçilerek, tek liste ile kongreye gidildi.

Yapılan seçimler sonrasında Erdemirspor Yönetimine asil üyeliklere Kaan Böke, Sedat Alkan, Mehmet Serhan Ördoğan, Burçin Yürüten ve Tunç Kaynak, Denetim Kuruluna Kemal Sönmez, Eylem Kelecioğlu, Tamer Akın, Denetim Kurulu asil üyeliklerine Kemal Sönmez, Eylem, Kelecioğlu, Tamer Akın getirildi.

Kongrede üyeler tarafından derneği tasfiye edilebilmesi için yetki de verildi.

Genel kurul sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Böke, Erdemirspor Basketbol takımının kapatılması planın olduğunu belirterek, “Yeni yönetim olarak amatör sporu desteklemeye hazırız. Burada bize destek olabilecek geçmişi spor olan herkesi de bize destek olmaya davet ediyoruz. Önümüzdeki sezon Beko Basketbol liginde takım yer almayacak dedi.

Yapılan kongreye, Erdemir Genel Müdür Yardımcısı Kaan Böke, Erdemir İnsan Kaynakları Müdürü Sedat Altay, Erdemir Sosyal Hizmetler ve Kurumsal İletişim Müdürü Gülşin Yöney, Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Yönetimi, üyeler ve davetliler katıldı.

 

 

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2013, 08:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ünal Savaş
Ünal Savaş - 11 yıl Önce

“FESTİVAL YAPACAĞINIZA EN AZ 1.LİGDE TAKIMINIZ OLSUN. FESTİVAL YAPACAKLARINA HER GÜN TELEVİZYONLARDA ANILAN BİR TAKIMLARI OLSUN. TELEVİZYONA BAKTIKLARINDA KARABÜKSPORU VE AKHİSAR BELEDİYEYİ İZLİYORLARSA YÜREKLERİ SIZLAMALIDIR.”
Mesut Bakkal, Kardemir Karabükspor teknik direktörü

HABER LİNKİ: http://zirvegazetesi.com/haber.php?hayns=2&yazilim=haberler&osmanli=hdetay&aid=9137&titlem=9137

M. KEMAL ATATÜRK DİYOR Kİ;

“BİR MİLLETTE, ÖZELLİKLE BİR MİLLETİN İŞ BAŞINDA BULUNAN YÖNETİCİLERİNDE ÖZEL İSTEK VE ÇIKAR DUYGUSU, VATANIN YÜCE GÖREVLERİNİN GEREKTİRDİĞİ DUYGULARDAN ÜSTÜN OLURSA, MEMLEKETİN YIKILIP KAYBOLMASI KAÇINILMAZ BİR SONDUR.” M. KEMAL ATATÜRK

M. KEMAL ATATÜRK DİYOR Kİ;

“TAKİP EDİLEN AMAÇLAR HİÇBİR ZAMAN KİŞİSEL OLMAMALIDIR.” M. KEMAL ATATÜRK

KDZ. EREĞLİ ATATÜRKÇÜ??? BELEDİYE BAŞKANI SAYIN HALİL POSBIYIK DİYOR Kİ;

“FESTİVAL YAPTIĞIM ZAMAN SİYASİ RANTIM YÜKSELİYOR. EREĞLİ’DE BENİ FAZLA TANIMAZLAR, TÜRKİYE’DE DAHA ÇOK TANIRLAR.” Halil POSBIYIK, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı (06 Mart 2013 - Belediye meclis toplantısı)

HALİL BEY; BU KİŞİSEL ŞOV FESTİVALİNİZİN BÜTÇESİ BELEDİYE KASASINDAN ÇIKMIYOR Kİ. BAK ÇIKSIN YAPIYOR MUSUNUZ? YAPMAZSIN. YAPAMAZSINIZ. SİZİNDE ÇOK İYİ BİLDİĞİNİZ GİBİ, FESTİVALİN BÜTÇESİ ESNAF VE İŞ ADAMLARIMIZIN KALMAYAN PAMUK ELLERİNDEN BAĞIŞ ADI ALTINDA ŞANTAJLA, TEHDİTLE VE ZORLA ALMIŞ OLDUĞUNUZ KISITLI VE SINIRLI PARALARDAN ÇIKIYOR.

HALİL BEY; TAMAMEN KİŞİSEL VE SADECE ÜÇ GÜNLÜK ŞOVUNUZ İÇİN, ESNAF VE İŞ ADAMLARIMIZIN KALMAYAN PAMUK ELLERİNDEN BAĞIŞ ADI ALTINDA ŞANTAJLA, TEHDİTLE VE ZORLA ALARAK İSRAF ETMİŞ OLDUĞUNUZ BU KISITLI KAYNAKLARIMIZ, BİR SONRAKİ NESLİMİZİ YANİ ÇOCUKLARIMIZI AÇ BIRAKMAK UĞRUNA VAR OLANI İSRAF ETMEMİZ, TÜKETMEMİZ DEMEKTİR. ÇOCUKLARIMIZ GELECEKTE BU İSRAFIN HESABINI ÖNCE SİZDEN, SONRA BİZDEN SORACAKTIR. BUNU ASLA UNUTMAYINIZ. UNUTMAYALIM.

AYRICA, FESTİVAL SÜRESİNCE ŞEHİRDE EKONOMİK CANLANMA OLDU DA BİZ Mİ? GÖREMEDİK. BUNU AÇIKLA DA BİR GÖRELİM. BU ŞOV FESTİVALLERİNİZ SONUCUNDA EREĞLİ’YE BİR YATIRIMCI GELDİ DE BİZ Mİ? DUYMADIK. BUNU BİZE BİR SÖYLEDE DUYALIM. ASLA GÖSTEREMEZSİNİZ, SÖYLEYEMEZSİNİZ. ÇÜNKÜ ORTADA KOSKOCAMAN BİR “SIFIR” VAR.

SİZİ GİDİ SAHTE ATATÜRKÇÜLER SİZİ...!!!! YEMEZLER. LÜTFEN SÖZDE DEĞİL, ÖZDE ATATÜRKÇÜ OLUNUZ.

SAYGILARIMLA

“FESTİVALE (KARNAVALA) HAYIR. ÜRETMEDEN TÜKETMEK, EREĞLİ´Yİ TÜKETMEKTİR.”
“BUGÜNÜN İSRAFI YARININ KITLIĞIDIR.”
Ünal SAVAŞ – Erdemir emeklisi, Kalite gönüllüsü
“Kalite formalite değildir.” “Quality is not a formality.”

SIRADAKİ HABER