Parola Şampiyonluk Rota 3’üncü lig!..

Ereğli Belediyespor, 2018-2019 sezonun ilk idmanını Erdemir Sahası’nda gerçekleştirdi

Parola Şampiyonluk Rota 3’üncü lig!..

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Ereğli Belediyespor, topbaşı yaptı. Antrenör Zafer Şahin yönetiminde yenilenen kadrosuyla sahaya inen eflatun-beyazlı takım ilk idmanını gerçekleştirdi. Erdemir Stadı’nda yeni sezonun startını veren Ereğli Belediyespor’da parola şampiyonluk rota 3’üncü Lig olarak belirlendi.

Ereğli Belediyespor, 2018-2019 sezonunu açtı. Eflatun-beyazlı takım, yeni sezonun ilk idmanını dün akşam saat 17.00’da Erdemir Sahası’nda gerçekleştirdi.

Bölgesel Amatör Lig’de 5’inci sezonunu yaşayacak Ereğli Belediyespor, topbaşı yaptı. Geçtiğimiz sezon kıl payı kaçan şampiyonluğu, yeni sezonda elde etmek için transferde önemli hamleler yapan eflatun-beyazlı takım yenilenen kadrosuyla dün sahaya indi. Salı günü Ereğli’ye gelerek kulüp tesislerinde toplanmaya başlayan futbolcular, dün saat 17.00’da ilk idmanını gerçekleştirildi. Antrenör Zafer Şahin yönetiminde sezonu açan Ereğli Belediyespor, Erdemir Stadı’nda yaklaşık 1,5 saat çalıştı.

Ereğli Belediyespor’un antrenörü Zafer Şahin, yeni sezonun hayırlı olması temennisinde bulunarak, “2018-2019 sezonu için ilk idmanımızı yaptık. Hedefler belli ve bu doğrultuda çalışmalarımızı yapacağız. Geçen sezon kaçan şampiyonluğu bu sezon kazanmak için elimizden gelenin fazlasını yaparak bize güvenleri mahcup etmeyeceğiz. Camianın ve ilçenin uzun yıllar süren profesyonel lig hasretine son vereceğiz. Bu nedenle tekrar söylüyorum bizim için varsa yoksa şampiyonluk” dedi.

Ereğli Belediyespor’un Erdemir Stadı’nda yaptığı ilk idmanın sürpriz bir ziyaretçisi vardı. Ereğlili olan Beşiktaş ve milli takımın eski futbolcusu, şimdilerin teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, eflatun-beyazlı takımın idmanını ziyaret etti. Sağlam, Ereğli Belediyespor antrenörü Zafer Şahin ile ayak üstü sohbet ederek yeni sezonda başarılar diledi.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER