Pascal Nouma´dan Beşiktaşlılara özel üçlü

Pascal Nouma´dan Beşiktaşlılara özel üçlü

Pascal Nouma´dan Beşiktaşlılara özel üçlü

Zonguldakın Ereğli ilçesi Beşiktaş taraftarları derneği 7.kuruluş yıl dönümünü dernek binasında düzenlediği etkinlikle kutladı. Dernekyönetimi ve üyeleri 7. yıl pastasını Beşiktaşın efsane oyuncusu Pascal Noumave manken Merve Aydın ile birlikte kesti.

Ereğli de 2009 yılında kurulan ve bugüne kadar yaptığıetkinliklerle defalarca Türkiyede yılın derneği seçilen Ereğli Beşiktaştaraftarları derneği 7. kuruluş yıldönümünü dernek binasında kutladı. Dernek binasındakikutlama programına dernek yönetimi, üyeleri ve Beşiktaşın efsane oyuncusuPascal Nouma ve manken Merve Aydın da katıldı.

Beşiktaşın efsane oyuncusu Pascal Nouma ve manken MerveAydın dernek binasına tezarruhatlarla girdi. Pasta kesimi öncesinde konuşanBaşkan Tarkan Adik, 7. yaşalrını büyük mutluluk ve gurur içerisindekutladıklarını, bu anlamalı günde kendilerini yalnız bırakmayan Beşiktaşınefsane oyuncusu Pascal Nouma ve manken Merve Aydın a da teşekkür ettiğinisöyledi.

Beşiktaş ta 1,5 sezon top aynadığını ve futbolu erkenbıraktığını kaydeden Pascal Nouma, Beşiktaş!ın kendisi için ayrı bir yeriolduğunu 9 yaşında ki oğlunun da Beşiktaş ta top oynayacağını kaydetti.

Manken Merve Aydın da böyle bir ortama ilk defa girdiğinive bu ortamın oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından pasta kesimini Dernek başkanıTarkan Adik, Beşiktaşın efsane oyuncusu Pascal Nouma ve manken Merve Aydınbirlikte yaptı. Taraftarlar Pascal Nouma ile Fenerbahçeli olmasına rağmen MerveAydın a Beşiktaş üçlüsü çektirdi.

Beşiktaşın efsane oyuncusu Pascal Nouma ve manken MerveAydın, pasta kesiminin ardından taraftarlarla fotopraf çektirdikten sonrailçeden ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2016, 12:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER