REHABİLİTASYON ÖĞRENCİLERİ İDDİALI

REHABİLİTASYON ÖĞRENCİLERİ  İDDİALI
gundemeregli.com
-Kdz. Ereğli İlçesi’nde faaliyet gösteren Özel Yeni Yaşam Eğitim Merkezi yine bir ilke imza atıyor. Rehabilitasyon merkezi bu sene özel gereksinimli öğrencileri ile oluşturduğu bayan voleybol takımı ile Bodrum’da 10 ile 13 Nisan 2014 tarihleri arasında  düzenlenecek olan  Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Türkiye Şampiyonasına  katılacak.

Okul Koordinatörü Yeliz Görgün ve Zihin Engelliler Öğretmeni Samet Başkurt  bu sene Ereğli’de  yeniliklerin öncüsü olacaklarını ve 50 takımın katılacağı  turnuvada başarılı sonuç ile döneceklerine inandıklarını dile getirdi. Ayrıca özel gereksinimli öğrencilerin sosyal ve bedensel gelişimlerinin desteklenmesinde  önemli katkıların sağlanacağına inandıklarını dile getiren Görgün, şunları söyledi:

 “Özel gereksinimli öğrenciler böyle bir takımda yer almanın mutluluğunu paylaşıyor. Turnuvada kupayı almak istiyoruz. Böyle bir imkanın sağlanmasından dolayı rehabilitasyon merkezine teşekkür ediyoruz. Takım çalışmalarında birlikteliğin ve birlikte hareket etmenin ne kadar önemli olduğunu ortada.  Öğrenciler burada bireyler arası saygıyı öğreniyorlar.

Aileler ise sporun ve takım oyunlarının çocuklarında büyük bir değişiklik yaşatmanın sevincini yaşıyor. Çocukların olumsuz davranışlarında gözle görülecek şekilde bir değişiklik olduğunu; stresle başa çıkmayı öğrendikleri görülüyor.  Son olarak böyle bir imkanın sağlanmasında emeği geçen okul yönetimine teşekkür ediyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2014, 08:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
Dilek Özcan
Dilek Özcan - 10 yıl Önce

Samet, seninle gurur duyuyorum. Öğrencilerine inandığın için teşekkür ederim.

Hasan Said Tortop
Hasan Said Tortop - 10 yıl Önce

Samet Bey

Senin gibi öğretmenlerin yetişmesi hepimizin başlıca arzusu. Ereğli Eğitim Fakültesi senin gibi idealist ve çalışkan öğretmenlerin yetişmesi için çabalıyor. Tüm arkadaşlarına, öğretmen adaylarına ve öğretmenlere örnek olmandan dolayı seni kutluyorum...

Çalışmalarında başarılar diliyorum.

Yrd.Doç.Dr. Hasan Said TORTOP
B.E.Ü. Özel Eğt. Hiz. Uyg. Arş. Mer. Müd.

Samet Başkurt
Samet Başkurt - 10 yıl Önce

Teşekkür ederim hocalarım. Sizlerin açtığı yolda bizlerde yürümeye çalışıyoruz. Umarım başarılı oluruz.

ali timur
ali timur - 10 yıl Önce

inanınca herşeyin mümkün olduğunu gösterdiğiniz için teşekkürler samet hocam

SIRADAKİ HABER