Saha karıştı, maç yarıda kaldı

Zonguldak Süper Amatör Lig' de (SAL) karşı karşıya gelen Akınspor - 10 Temmuzspor karşılaşmasında futbolcular birbirlerine girdi. Polis oyuncuları Cop ve biber gazı kullanarak ayırabildi.

Saha karıştı, maç yarıda kaldı

 

Ereğli Beyçayırı stadyumunda Süper Amatör Lig de (SAL) karşı karşıya gelen Akınspor 10 Temmuz spor karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın 87. dakikasına kadar 1-0 üstün oynayan Akın spor da 5 numaralı oyuncu Erdi, rakibine yaptığı faul sonrasında ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Gördüğü kart sonrasında hakeme tepki gösteren Erdi, faul yaptığı rakip oyuncunun üzerine doğru koşarak vurmak isteyince diğer oyuncularda kavgaya karıştı. Bir anda saha içi karışırken, futbolcular birbirlerine tek tokat girdi. Polis, kavga eden oyuncuları ayıramayınca cop ve biber gazı kullandı.

Bazı yöneticiler ise aldıkları darbe ile yere düştü. Sahadaki kavganın sona ermesinin ardından 10 Temmuz sporlu oyuncularla Akın spor taraftarları arasında gerginlik yaşandı. Bazı oyuncular, Akın spor taraftarlarına tepki gösterdi. Polisin bir kez daha araya girmesi ile 10 Temmuz sporlu oyuncular sahadan çıkarıldı. Maçtaki olaylardan dolayı hakemler sahayı terk ederken, maç tatil edildi.

Taraftarların dağılması ile birlikte oyuncular da sahadan ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2017, 15:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER