ŞAHİN, FENERBAHÇELİLERİ ZİYARET ETTİ…

ŞAHİN, FENERBAHÇELİLERİ ZİYARET ETTİ…

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin Fenerbahçeliler Derneğini ziyaret ederek taraftarlarla birlikte maç izleyip sohbet etti.
Dernek Başkanı Serdar Özbek ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile samimi bir ortamda sohbet eden Şahin, Fenerbahçe’ye başarı dileğinde bulundu.
Dernek Başkanı Serdar Özbek ve Yönetim Kurulu Üyeleri de Erol Şahin’e başarı dileğinde bulunarak, Ereğli’de ki seçim kampanyasının demokratik bir ortamda gerçekleşmesini temenni ettiler.
AK Parti Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, 31 Mart yerel seçimlerinden başarı ile çıkacaklarını ve belediyeyi mutlaka kazanacaklarını belirterek, İlçede spor ile ilgili yapılacak tüm projelerde taraftar dernekleri ile spor klüplerinin görüşlerinin alınacağını ve projelere spor camiasının katkısını sağlayacaklarını söyledi.
Ereğli Belediyesini Ereğli halkı ile birlikte yöneteceklerini belirten Erol Şahin, halkın onay vermediği hiçbir projenin hayata geçirilmeyeceğini söyledi ve, “Herşeyi bilirim diyen bir siyasetçi hiçbir şey bilmiyor demektir. Projelerimizde toplumun görüşünü ve önerisini alarak katkısını sağlayacağız” dedi.
Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Serdar Özbek, AK Parti Belediye Başkan Adayı Erol Şahin’de kulübün atkı ve beresini hediye etti.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2019, 19:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER