Şampiyon adayları yenişemediler..!

Karadeniz Ereğli 2. Amatör Kümede mücadele eden Zonguldak Ereğli Spor Beyçayırı Sahasında karşılaştığı Yeni Mahallespor ile 2-2 berabere kaldı.

Şampiyon adayları yenişemediler..!

Karadeniz Ereğli 2. Amatör Kümede mücadele eden ZonguldakEreğli Spor Beyçayırı Sahasında karşılaştığı Yeni Mahallespor ile 2-2 beraberekaldı.

Pazar günü güzel bir havada oynanankarşılaşmada ligin aynı puanlı iki takımı karşı karşıya geldi.

Maçın henüz 7.dakikasında Murat ile öne geçen ZonguldakEreğlispor, 15.dakikada Yeni Mahallespor’un kazandığı penaltıyı Hüseyin ilegole çevirince skor avantajını yitirdi.

İlk yarısı 1-1 sona eren karşılaşmanın 52.dakikasında YeniMahallespor’dan Nersan takımını öne geçiren golü Zonguldak Ereğlispor ağlarınagönderen isim oldu.

Pozisyon zenginliği yaşanan maçın 55.dakikasında YeniMahallespor’un oyuncusu Hüseyin rakibine topsuz alanda arkadan kasti vuruncaMaçın Hakemi Eren Ferhat Çelik tarafından direk kırmızı kart ile oyundan ihraçedildi. Zonguldak Ereğlispor’un daha baskılı oynadığı karşılaşmanın74.dakikasında Yaşar’ın ceza sahası içinde düşürülmesi ile kazanılan penaltıyıyine Yaşar gole çeviren Zonguldak Ereğlispor skoru 2-2 yaptı. Karşılaşmadabaşka gol olmayınca taraflar sahadan 1’er puan ile ayrıldı
Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2015, 06:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER