ŞAMPİYONA MUHTEŞEM KARŞILAMA

Zonguldak Kömürspor, Zara Belediyespor ile oynadığı play-off maçını yenmesinin ardından, Zonguldak Kömürspor taraftarları takımlarının şampiyonluğunu coşkuyla kutladı.

ŞAMPİYONA MUHTEŞEM KARŞILAMA
gundemeregli.com-Zonguldak Kömürspor, Zara Belediyespor ile oynadığı play-off maçını yenmesinin ardından, Zonguldak Kömürspor taraftarları takımlarının şampiyonluğunu coşkuyla kutladı.
Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta sezonu lider bitiren ve, Ankara Cebeci İnönü Stadı´nda Zara Belediyespor ile oynadığı play-off maçını 2-0 yenerek Spor Toto 3. Lig´e yükselen Zonguldak Kömürspor büyük bir taraftar grubu tarafından karşılandı.
Zonguldak İşçi Anıtı önünde takımın şehre gelmesini bekleyen taraftar grubu takımlarını meşaleler yakarak ve tezahüratlarla karşıladı.
Takım otobüsünün Zonguldak’a gelmesiyle taraftarın coşkusu daha da artarak sürdü. Futbolcular arabadan inerek taraftarlarla birlikte Zonguldak İşçi Anıtı önünden Zonguldak Valiliği önüne kadar yürüyerek şampiyon olmanın sevincini coşkuyla kutladılar. Şehir merkezinde ve valilik önünde şampiyonluk kutlamalarını sürdüren taraftarlar daha sonra dağıldı. Ayrıca polis kutlamalar sırasında geniş güvenlik önlemleri aldı.
Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2014, 09:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER