ŞAMPİYONAYA HAK KAZANDI

ŞAMPİYONAYA HAK KAZANDI
gundemeregli.com-U - 17 Play - Off müsabakalarının son maçında Kepez Belediyespor, DSİ sporla 2 - 2 berabere kalarak U 17 Türkiye Futbol Şampiyonası´na gitmeye hak kazandı.
Özer Spor, DSİ, Manavgat Belediye Spor, Kundu Spor ve Alanya Spor takımlarının yer aldığı gruptan çıkmayı başaran Kepez Belediyespor U 17 Futbol Takımı, Özer Spor ile birlikte 29 Mart -1 Nisan tarihleri arasında Mersin´de yapılacak olan U 17 Türkiye Futbol Şampiyonası´na gidiyor.

68 ilden 118 takımın katıldığı U17 Türkiye Şampiyonası, 6´şar takımlı 19 grup ve 4 takımlı 1 grupta, 29 Mart-1 Nisan 2012 tarihlerinde; İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Çanakkale, Eskişehir, Yalova, Kütahya, Uşak, Denizli, Mersin, Hatay, Kayseri, Şanlıurfa, Siirt, Erzincan, Sivas, Giresun, Ordu, Bolu ve Zonguldak olmak üzere toplam 20 grup merkezinde
oynanacak.

Gruplarını birinci sırada tamamlayacak takımlar 2´nci kademeye katılmaya hak kazanacak. 2´nci kademe maçları 20 takımın katılımıyla 4 grup merkezinde, final müsabakaları ise ikinci kademe grup birincisi olan 4 takımının katılımıyla oynanarak 2011-2012 sezonu U17 Türkiye Şampiyonu belirlenecek.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Mersin´de oynanacak olan bölge şampiyonasında Antalya´yı temsil edecek olan Kepez Belediyespor U 17 futbol takımının büyük bir başarı elde ettiğini söyledi. Başkan Tütüncü genç oyuncuların buradan da başarıyla döneceklerine inandığını ifade ederek, Mehmet Çiçek´in Antrenörlüğünde gruptan çıkmayı bilen Kepez Belediyespor U 17 oyuncularını kutladı.
Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2012, 15:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER