ŞAMPİYONLUK KAÇTI,TARAFTAR ÇILDIRDI

ŞAMPİYONLUK KAÇTI,TARAFTAR ÇILDIRDI
gundemeregli.com-Bölgesel Amatör Lig´den 3. Lig´e çıkmaya hazırlanan Zonguldak Kömür Spor, aralarında bir fark bulunan Ankara Adliyespor´a 2-1 mağlup oldu. Son beş dakikada kalesinde iki gol yiyen Zonguldak Kömürspor´un taraftarları birbirine girdi. Çıkan olaylarda çok sayıda kişi yaralandı. Çok sayıda maddi hasar meydana geldi. 

BAL Ligi´nde mücadele veren Zonguldak Kömürspor, Kemal Köksal Şehir Stadı´nda Ankara Adliyespor ile karşılaştı. Maça yoğun ilgi gösteren 17 bine yakın taraftar tezarahüratlarla takımını destekledi. Maçın 39. dakikasında Zonguldak Kömürspor´un takım kaptanı Kaan Demircan´ın attığı penaltı ile Zonguldak Kömürspor 1-0 öne geçti. Oldukça çekişmeli geçen maçın 85. dakikasında Zonguldak Kömürspor´un futbolcusu Barış Keserci, kendi kalesine gol atınca karşılaşma 1-1 devam etti. Maçın 90. dakikasında Adliyespor Takımı´nın Yusuf Altunişik takımını öne geçiren golü attı. Hakemin son düdüğünü çalmasıyla sahada olaylar başladı. Sahaya yabancı cisim atan taraftarlar olay çıkarttı. Çevik kuvvet ekipleri, rakip takımı güçlükle soyunma odasına ulaştırdı.

Maçın sona ermesiyle stadı terk eden taraftarlar, dışarıda da birbirine girdi. Çok sayıda polisin görev aldığı alanda, biber gazı sıkıldı. Gaz bombası ve biber gazından etkilenen bazı taraftarlar duruma tepki gösterdi. Polisler, kavga eden taraftarların elindeki yabancı cisimleri topladı. Yaklaşık bir saat süren olaylar güçlükle yatıştırıldı. Çok sayıda taraftar göz altına alındı. Yaralanan taraftarlar ise 112 ambulansları ile hastanelere sevk edildi.

Polis, çıkan olaylar sebebiyle soruşturma başlattı.
Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2013, 07:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER