SARAYSPOR KAPILARINI AÇIYOR 

SARAYSPOR KAPILARINI AÇIYOR 

SARAYSPOR KAPILARINI AÇIYOR 

Zonguldak'ta amatör ve profesyonel olarak Türk futboluna bir çok futbolcu kazandıran Sarayspor, yeni yetenekleri keşfetmek amacıyla 30 Haziranda kapılarını minik futbolcu adaylarına açacak. 

Yeni Tip Coronavirüs (COVİD-19) Salgını’nda normalleşme sürecine girilmesinin ardından çok sayıda kulüp hem antrenmanlarına hem de gelecek sezon çalışmalarına başladı. Altyapının önemli kulüplerinden olan Sarayspor yeni yetenekleri ortaya çıkarmak için kolları sıvadı. Kulüp Başkanı ve deneyimli spor adamı Turan Altıntaş ve tecrübeli antrenör Hakan Sağlam öncülüğünde 2020-2021 Sezonu futbol okulu kayıtları başladı. 12 ay boyunca sürecek olan futbol okulunda, yetenekleriyle ön plana çıkan minik sporcular, alt liglere kazandırılarak futbolculuk kariyerine adım atabilecek. 6-15 yaş arası çocukların başvurabileceği futbol okulunda çalışmalar Danışlar Halı Saha’da gerçekleştirilecek. Öte yandan, Sarayspor Kulübü’nde çalışmalara katılacak çocuklar için servis imkanının da bulunması, velilere büyük bir kolaylık sağlayacak.  
Sarayspor Kulüp Başkanı Turan Altıntaş, “ Halı sahaların, spor tesislerinin açılmasıyla birlikte 30 Haziran’da planladığımız futbol okulu çalışmalarına başlamayı düşünüyoruz. Tabi pandemi dolayısıyla gelişmelerin ne olacağını takip edip, 30 Haziran’da başlayıp başlamayacağımıza karar vereceğiz. Bu safhada kayıtlarımızı 2020-2021 Sezonu için almaya başladık. Bundan sonraki süreci takip edip, yeni sezon için hazırlıklarımıza başlayacağız.” dedi.
Sarayspor’un başlatacak olduğu futbol okuluna kayıt yaptırmak isteyenler, 0505 660 79 01 (Turan Altıntaş) ve 0537 316 00 61 (Hakan Sağlam) numaralı telefondan iletişime geçebilecekler. 
 

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2020, 16:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER